resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 714
    galatasaray taraftarının sözlükteki fertlerini biraz olsun bilinçli sanırdım. gördüğüm kadarıyla söz konusu transfer olunca ultraslan kafasından pek bir fark kalmıyor burada da.

    senelik 4,5 milyon euro. moskova'ya 5 milyon euro. bir de üstüne marsilya'ya para ödenmesi konuşuluyor ve siz hala bu transfer için heyecanlanıyorsunuz? bu rakamlar hakkında yorum yapmıyorsunuz?

    ffp denetiminin devam ediyor. bu rakamlar kulüp kasasından çıkarsa yeni bir avrupa'ya gidememe cezası alabileceğimizi herkes biliyor. buna rağmen kulüp para saçtıkça sözlük dahil tüm taraftara bir neşe hakim oluyor.

    derdimiz galatasaray? kuruluş amacı ''türk olmayan takımları yenmek'' olan kulüp? istediğiniz saçma sapan transferler yüzünden bunların hepsini tek kalemde çiziyorsunuz.

    makul ücretlerle transferini ben de istiyorum ama şu rakamlar telaffuz edilirken desteklemek veya sessiz kalmak galatasaray kulübünün geçmişine net ihanettir. bu transfer döneminde anladım ki galatasaray'lı sandığım bir çok insan aslında transferspor'luymuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın