resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 789
    geçen yazmıştım, yine tekrarlayayım. mevcut durumda kendisinin bizim için 5-6m euro opsiyon konularak oynanabilecek bir kumar olduğunu düşünüyorum. nitekim,

    1) kendisi artık sion falan tarafından istenmekte; resmen umut bulut muamelesi görmekte, liverpool maaşının bir kısmını ödeyerek kiralık göndermeye çalışmaktadır.

    2) dün riekerink bey'in de dediği gibi forvet hattımızda eren, podolski ve berk var; dolayısıyla balotelli'nin takımın bel bağlayacağı bir pozisyona alınmayacağı gerçeği var. bir başka deyişle balotelli'ye güvenip yola çıkmıyoruz.

    3) eğer - ki çok inandığım bir eğer değil - saha içi psikolojik sorunlarını giderebilirse (saha dışını giderebileceğini sanmıyorum), ki burada bu yaz herkes tarafından itin götüne sokulup alenen taşak oğlanı yapılmasının kendisini motive edeceğine inanıyorum bugün para ödeyip alamayacağımız bir forvetimiz olur.

    4) diyelim ki olmadı. diyelim ki balotelli hırs yapmadı ve yetenek olarak içindeki drogba'yı salmadı. bu durumda yedek kulübesinde eren'i yedekleyecektir. dürüst olalım; standart bir balotelli, kötü günündeki bir eren'den iyidir, iyi günündeki berk'ten de iyidir. dolayısıyla, sıkışan bir maçta kötü bir eren'i çıkartıp yerine balotelli'nin mi, yoksa berk'in mi girmesini istersiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın