resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11595
    yıllık 5 milyon euro alıp 1 senedir sol çizgide gizlenen, eskiden kaleye güdümlü füze gibi giden şutları artık mesafe uzaksa dağlara taşlara, yakınsa kaleye ama etkisiz giden yada savunma tarafından bloklanan, eskiden drogba'nın sektirdiği toplara koşup karşı karşıya kalıp gol yaparken karabükspor maçında eren'in sektirdiği topa yayda şut kovalamak yerine sol çizgide el belinde savunmanın topu uzaklaştırmasını izleyen bir adam sneijder. 9-10 aydır futbolu önlenemez bir düşüş içinde. takımın başına alt yapıdan hocası riekerink geldiği halde de bu düşüşü devam etmekte.

    ama eleştirince yerli sevici oluyorsun. çünkü yerli oyuncuları istediğin kadar eleştir ancak sneijder'i, linnes'i chedjou'yu eleştirirsen sen yerli sevicisindir. ben o eski sneijder'i özledim. siz bu 8-9 aydır sahada gezen adamın sneijder olduğunu düşünüyorsanız size bişey diyemem.

    galatasaray'da alternatifsizlik, tek ve tartışılamayan, tartışılması teklif dahi edilemeyen bir adam olması sneijder'i bu günlere getirdi. artık arkasında josue var. umarım rekabet ortamı kendisine gelmesini, kim olduğunu hatırlamasını sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın