resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 445
    yahu bu adam hakkında niye yakalama kararı çıkartılır? bakın bu fetö denilen oluşum hiç yoksa 20 yıldır aktif olarak ülkede var, 2002'den 17-25 aralık olaylarına kadar altın günlerini yaşamış bir oluşum. ülkenin üniversite okumuş/okumaya yeltenmiş gençlerinin %70'i ya dershanelerine gitmiş, kamplarında kalmışlardır ya da üniversite zamanı evlerinde bulunmuşlardır. zaten bu çocukların bunların eline düşmesinin en büyük sebebi devletin fakir çocuklara eğitimde fırsat eşitliği sağlayamaması. ne desem gg bundan sonrası bunlar ayrı konular.

    lan bu adamlar ticaret işiyle uğraşan %50'lik türk vatandaşının yaptığı, 81 ilde 73 emniyet müdürünü atayan içişleri bakanının yaptığı, davanın savcılığını ilan eden zamanın başbakanının yaptığından farklı ne yaptı? koskoca ülkenin bir numaralı lideri elinde mit genelkurmay emniyet üçlüsünün istihbaratı varken kandırıldı da bu gariban sonradan bol para görmüş cahil futbolcu takımının ne suçu var?

    biz bunlar hep böyleydi, devlet için çok tehlikeliler derken kimse sallamıyordu, hoca efendi diyordu türkçe olimpiyatlarında gözyaşı döküyordu. geçiniz.

    tek söyleyebileceğin fetö hakkında soruşturma açıldıktan sonra hala para yardımına devam edip etmediğidir. o zaman hukuksal olarak terör örgütünü finanse etmek olur ki böyle toplara gireceğini zannetmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın