resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11579
    takımımızın 10 numarası olan bir futbolcunun, "koşu mesafesi" gibi komik argümanlarla savunulması, sadece emoji babında değil gerçekte de insanın gözlerinden yaşlar getirircesine gülmesine sebebiyet vermektedir.

    amc yani oyun kurucudan beklenen nedir? öncelikle bu soruyu sorun kendinize. basit bir ön libero gibi koşması mı? mücadele isteği olabilir evet, buna saygı duyarım ama düşünün bir oyun kurucunun asli görevleri nelerdir? top tutmak, takımın hücum atraksiyonlarını yönetmek. en basit tanımı budur. geçtiğimiz sezondan beri sneijder'de bunların herhangi birini uzun vadede görebilen var mı? cevap koca bir hayır. kendisinin hakkını da yeme gibi bir durum söz konusu değil 4.yıldızda en önemli etkenlerden biri kendisiydi ama o sezon ki gibi takımı bütünüyle sırtlayabildiği bir periyot yok. ve bunları yapamayan bir adam senede 5 milyon kazanıyor.

    aynısı melo ve drogba'ya yapıldı deniliyor fakat ben melo ve drogba'nın bu kadar yetersiz kalıp abartıldığı bir dönemi hatırlamıyorum.

    sabri, tarık ve hamit örnekleri bu fantastik 3'lünün kendi mevkilerinde, asli görevlerini yerine getirememelerinden dolayı verilmiştir. söz konusu eleştiride bu detayı bile anlayamayıp, "bunu söyleyen kesin burak'ı seviyordur smile smile smile" tarzı yorumlar yazan kişilerle oturup tartışmaya girmenin bile yanlış olduğu kanaatindeyim. fakat renkdaş olduğumuz ve her birimiz farklı düşünsekte takımın refahını arzulamamız vesilesiyle birbirimize saygı duymalıyız. kimseyle polemik yaşama niyetinde değilim bu kendi düşüncemdir. cevap vermemin sebebi yapıcı bir entry yerine saçma sapan alaycı entryler ile şahsıma gönderme yapılmasından ötürüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın