resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4647
    kafasında, futbolu 2 sene sonra bitirmeyi planlıyor sanırım. yoksa bize göre futbol kendisini bırakalı çok oldu.

    bu 2-3 sene içinde de yurt dışına gitmeye g.tü zaten yemez. (bkz: homesick)

    e düzeni kurulu, 3 yıldır istanbul'da. o düzeni bozup küçük şehre gitmek de istemiyor. 1 yıl oynamadan 1.8 milyon euro alacak. sonra futbolu bıraksa bile her türlü dünyalığını yaptı. o açıdan kendisince haklı...

    amaaa...

    gel gelelim bu iş 35 yaşından sonra değişiyor. her hangi bir camiaya ait değilsen ya da taraftarın seni benimsememişse ne tv.de yorumcu, gazetede yazar ne de özellikle alt yapılarda antrenörlük yapabilirsin...

    çok çalışıp çok başarılı olarak, kendini çok geliştirerek anca bir yerlere gelebilirsin ki o da umut profilinde biri için çok zor.

    burak yılmaz'ı bile şu an belki değil ama bir kaç sene sonra çok iyi anacağız. çünkü istenmediği anda, para da kazandırarak mantıklı olanı yaptı ve gitti. schalke'ye attığı gollerle, manu'ya attığı gollerle, 8 gollü şampiyonlar ligi sezonuyla hatırlanacak. seni ise juventus deplasmanında tüm stadı susturan, real madrid'e gol atan, maçların son dakikalarında 3 puanı getiren, 2012 süper kupa'da 2 gol 1 penaltı yaptırıp kupayı getiren umut olarak değil de zor günde bizi daha da zora sokan, 3 kuruşluk bir adam olarak anacağız.

    hala zamanın varken aklını başına al ve hatıralarda "son günlerinde formsuzdu, saç baş yoldurdu ama çok çalışkandı, elinden geleni yaptı" olarak kal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın