resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11576
    biraz ağır olacak ama galatasaray taraftarının(en azından bir kısmının) putu durumunda olan oyuncumuz. bazı kesimler kendisi ne kadar kötü oynarsa oynasın, eleştirmeyecekler ben bunu kabullendim artık. muslera'nın kredisi ile kendisini kredisi aynı seviyede ölçülür olmuş. ağzı açık okuyorum bu tür entryleri. bahsettiğimiz muslera'nın geldiğinden beri kötü oynadığı maçları toplasan iki elin parmaklarını geçmez.

    oysa sneijder'in galatasaray'da oynadığı sezonları ele alsak; 4.yıldızı taktığımız sezon, mancini'li sezonun belirli bir kısmı ve diğer sezonlarda bir kaç maçlık performans haricinde belirgin katkısı olmadı. yanlış anlaşılmasın kendisini çok severim, büyük futbolcu, büyük isim. ama bu kulüpten yıllık 5 milyon euro alacak katkısını göremedim ben kimse kusura bakmasın. şimdi bunu söyleyince direkt verilen cevap selçuk ile alakalı oluyor. yani sneijder eleştirisinin karşı tepkisi selçukçu yaftası yemek.

    gol atmadı ve asist yapmadı diye kötü oynadığı algılanmaması gereken futbolcu denilmiş. adamın pozisyonu ne? amc. yani attacking midfielder center, yani oyun kurucu, forvet arkası, 10 numara, maestro, andalların, rhoynarın ve ilk insanların kralı, yedi diyarın hükümdarı falan filan. yani kısacası bu adamın asli görevi yönetmek, gol atmak, asist yapmak, ayağında top tutarak ve toplu oyunu iyi oynayarak takıma çeki düzen vermek. buna rağmen gol atmadı ve asist yapmadı diye kötü sayılmaz deniliyor. iyi o zaman sabri'de orta açamıyor diye kötü sayılmaz, tarık çamdal yürüyemiyor diye kötü sayılmaz, hamit 2 senedir yatıyor diye kötü sayılmaz bunların hepsinin içini bir bilseniz. çok temiz çocuklar bunlar ya.

    inşallah josue iyi bir performans gösterir ve formayı kendisinden kapar. belki bu şekilde biraz kamçılanır ve sahada gezmek yerine kendini zorlar diye ümit ediyorum. en kötü ihtimalle josue'yi alır, sezon sonu selçuk bey ile birlikte kendisine plaket eşliğinde veda ederiz.

    edit: cep telefonundan yazıldığı için akıllı klavye vesilesi ile bazı kelimeler yanlış olmuştu, düzeltildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın