resim
Lionel Jules Carole
Takım:Kayserispor
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 1016
    lionel carole düşmanlarını öldüreceğiz.

    sadece düşmanlarını değil, hakkını teslim etmeyenleri de öldüreceğiz.
    bu adam ilk geldiğinde harika oynuyordu, bir maçta fırat aydınus kendisine haksız bi kırmızı kart gösterdi sonra adam kendine gelemedi. ona rağmen videolara bakınca geçen sene çok iyi işler yaptığı ama forvetlerin değerlendiremediği görülüyor.

    bu seneye de çok iyi başladı, hala hakkında çok olumsuz yorumlar var, bana kalırsa gerçekten eleştirilebilecek bi özelliği var o da çok iyi oynarken bile, her maç kritik hata yapması, bunu şampiyonlar ligi seviyesinde yaparsa o zaman büyük sıkıntılar yaşarız, bunu düzeltmesi lazım.

    adam onun dışında çok iyi oynuyor, iyi top saklıyor, çok iyi orta açıyor, kafa toplarına çok iyi çıkıyor, ucuza oynuyor daha ne yapsın?

    hala çıkıp diyorlar ki bu takımın sol beki hakan balta'dır. yok daha neler ya, bu hem carole'e hem de hakan balta'ya hakaret. hakan stoperde çok iyi oynuyor, akıllı adam, aklı yetiyor, ama sol bekte kötü, sadece akıl yetmiyor, carole belki hakan kadar akıllı değil ama 645 kat daha atletik. carole de solda çok iyi oynuyor, daha niye böyle eleştiriler geliyor anlamıyorum.

    sevelim, sahip çıkalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın