resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4618
    neyin evladı bilmiyorum ama galatasaray'ın evladı değildir. asla da olamayacaktır.

    bugün nazifoğlu da açıkladı her gelen teklif reddediyormuş, en son isviçre'den teklifi reddetmiş.

    bu taraftar en kötü gününde senin yanında oldu. sırf koşuyorsun, mücadele ediyorsun diye herkesi bir yana seni bir yana koydu. boş kaleye atmadığında da ''canın sağolsun'' dendi. bu mudur karşılığı umut bulut? bu mudur insanlığa verdiğin tepkin, cevabın? yazıklar olsun sen ve senin gibilere. hakkımı helal etmiyorum bir taraftar olarak.

    adalet elbet bir gün yolunu bulur. seni amatörde sürünürken de görürüz belki. belki 800 bin euro az kazanıcaktın ama şerefinden bir şey kaybetmeyecektin. arkanda da her daim büyük galatasaray taraftarı olacaktı. her şey para değildi umut bulut, olmamalıydı. seni asgari ücrete çalıştırmayacaklar, yine 1 milyon euro alacaktın, aç gözlülüğün, şerefsizliğin ele geçirmediği bir insanoğlu da gelen tekliflerden birini kabul ederdi insan gibi.

    benim için bu saatten sonra umut bulut yok hükmündedir. hatta nefretimdir. nice oyuncular geldi geçti ama tarık, eboue, umut üçlüsünü unutmayacağım. tarih sizleri yazdı beyler. galatasaray taraftarı da akıllarına yazdı sizleri. gün gelir devran döner, emeksiz aldığınız o 1.8 milyon eurolar da öyle ya da böyle burnunuzdan gelecektir.

    tekrar söylüyorum umut bulut, hakkımı helal etmiyorum bir taraftar olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın