resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:36
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2080
    kendisini istemeyen arkadaşları anlarım, herkesin görüşü aynı olacak diye bir şey yok sonuçta. ama fenerbahçe sitesinde "galatasaray'da oynarken fener yeniliyor diye üzülüyrdum" dedi diye yargılamak abes.

    luis figo, real madrid'e gelmeden 1 yıl önce barcelona'daki son şampiyonluk kutlamalarında elinde mikrofonla real madrid'e küfür üzerine küfür etti. o olaydan 1 yıl sonra ise real madrid'e transfer oldu. burak yılmaz fenerbahçe'ye transfer olduğu zaman türkiye'yi aşmış kulüp tanımlaması falan yaptı akabinde 3 sene sonra galatasaray forması giydi. caner erkin galatasaray'a gelmeden önce gündemindeyken verdiği röportaj; http://uploads.tapatalk-cdn.com/...efa3058bd3a7ed3a.jpg

    fenerbahçe'nin beşiktaşlıyım diye bağıran mehmet topuz, galatasaraylı olduğu bilinen volkan şen ile ozan tufan ve 1 ay önce fenere soyunma odasında küfreden son ismail köybaşı transferlerine değinmiyorum bile.

    demek istediğim şey bu adamlar kulüpsüz tipler. yarın sana gelir terinin son damlasına kadar savaşır, ertesi yıl beşiktaş'a gider bu sefer beşiktaşlıyım der. bu adamları yabancı futbolcu gibi düşüneceksin ve tuttuğu takıma değil verdiği emeğe bakacaksın. galatasaray'da yasin gibi yetersiz bir futbolcu varken, türkiye'nin en tehlikeli sol bek/kanat oyuncusunu istememek bana kalırsa yanlıştır. ben kendisinin transfer edilmesi taraftarıyım. gelirse yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, hem eren'den çok aşırı şekilde faydalanırız hem de bruma, podolski ve sinan'dan sonra çok iyi bir kanat alternatifimiz olur, hem de carol'le iyi bir ikili olabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın