resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 2066
    valla ben şahsen gelmesini isterim. şu an için türkiye'nin en iyi sol beki kendisidir. bize çocuk yaşta gelmiş, genelde oyuna sonradan girmesine rağmen fena performans göstermemişti. alınacak diye bekletilip dımdızlak ortada bırakmıştık ve akabinde aykut balıklama atlayarak aldı kendisini. atletico madrid maçı deniliyor hep ama o maçta kırmızı kartı keyfinden değil, hırsından gördü. aynı fevri hareketleri fenerbahçe formasıyla da yaptı kaç sefer. kaldı ki o maçın suçlusu caner değil, bariz penaltımızı yiyen hakem bozuntusudur.

    geçen hafta bir entryde emrah başsan fanatik fenerbahçeliymiş dediğimde, "ne olucak topunu oynasın yeter" deniliyordu. caner'in fanatik bir takım taraftarı olmadığını da biliyoruz tıpkı burak yılmaz gibi. "ben galatasaray'da oynarken de fenerbahçe'yi tutuyordum" açıklaması tamamen o dönem fenere kendini kabullendirmek için yaptığı bir açıklama. tıpkı burak'ın fenerbahçe'de oynarken yaptığı açıklamalara benzer bir açıklamaydı bu; https://www.youtube.com/watch?v=-axzKR3aXMI

    caner ve burak karakter olarak birbirine benzer adamlar. ikisininde çocukluktan tuttukları bir takım var ama fanatiklik derecesinde tutkulu değiller. ikisi de formasını giydikleri camiaya ellerinden geldiğince hırsla ve azimle sahip çıkan adamlar. fenerbahçe kendisine 1 ay önce beşiktaş formasıyla soyunma odasında küfreden adamı alıyor, twitter hesabında 3 sene önce selçuk'un fenerbahçe'ye attığı frikik golünden sonra "offf selçuk nasıl koydu" diye twit atan ozan tufan'ı kadrosuna katıyorken bu kadar kasmanın lüzumu yok bence.

    carole harika bir sol bek ve caner önde çok verimli oynayabilen biri. sinan gümüş gördüğümüz gibi yetersiz kalıyor ve adamın alternatifi yasin olacağına caner olsun. en az 3-4 yıl o bölgede kafamız rahat olur. inşallah transferi gerçekleşir diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın