resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 188
    ben hakkaniyetli forma dağıtımında kendine ilk 11'de yer bulabileceğine inanıyorum ancak taktik sebeplerle yedek kalsa bile her şeyden öte oyuna girdiğinde fark yaratabilecek bir oyuncudur. bu, sneijder'in yerine bile oyuna girse şüphe etmeyeceğim bir durumken diğer oyuncularla yapılacak değişikliklerde taktik yelpazesini oldukça genişleteceğini ve önemli bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum.

    zaten oyuncu yedeklemede en anlamadığım şey ilk 11 oyuncusunun bire bir aynı özelliklerinde ama 1 tık altı kapasitede oyuncu almaktır. takım bu şekilde kurulunca yapılan değişiklik bir varyasyon yaratamıyor, aynı futbolu henüz yorulmamış bir oyuncuyla oynadığımızdan 10 dakikalık ufak bir kıpırtıdan sonra her şey değişiklik öncesi haline dönüyor. josue gibi ortalamanın üstü teknik yetenekte, yaratıcı ve birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncular a planının işlememesi durumunda b ve c planlarını oluşturma ve uygulamada gerekli oyuncular.

    sonuç olarak avrupa'da olmadığımız için çoğu oyuncuyu sadece para ve maalesef eski parlak dönemlerinde olmayan marka değerimizle ayartabileceğimiz şu zor günlerde söylenen rakamlara bitirildiyse çok iyi bir transfer olduğu görüşündeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın