• 176
    galatasaray sözlük varken gereksiz bir oluşum, kusura bakmazlar umarım. bunu küçümsemek anlamında falan söylemiyorum. nasıl ki ekşi sözlük varken uludağ sözlük gereksiz bir oluşumsa, gala sözlük de öyle. ha nedir, burada yazar olamayan adam oraya gider. orada sözlükte takılmak nedir bunu görür, kendince bir ortam oluşturur ve oraya ısınır, orada devam eder. aynı ekşi sözlük-uludağ sözlük gibi.

    girip galatasaray sözlük hakkında yazılanlara baktım, genelde demokratik olmayan bir ortamdan bahsedilmiş. araya da buradan çeşitli sebeplerle şutlanıp hıncını çıkarmak isteyen insanları serpiştirmişler :) bakın arkadaşlar, ben burada iki kez nickaltına gidip sertçe moderatör eleştirmiş adamım. bırakın pilot edilmeyi, ceza almayı, entry'm dahi silinmedi. daha sonra da bana takmadı adam hani.

    burada kötü muamele görmenin iki yolu var;

    1-) entry'lerinizde doğrudan ya da dolaylı yoldan başkalarına küfür veya hakaret etmek.
    2-) bazı fikirlerinizi artık milleti kışkırtmak için yaptığınız anlaşılacak şekilde savunmak. ki bu sözlük formatında dahi yer alıyor.

    3 yıldır bu sözlükteyim. kimseye küfür, hakaret etmeden yazımı yazdım geçtim. beğenilmeyen bir şey söylediğimde en ofsayt entry'lerime gönderildi, fikirlerimde gidip de millete laf sokar şekilde ısrar etmedim. oyuncuyu beğenmiyor musun, yaz bunu geç. teknik direktörün kovulmasını yanlış mı buluyorsun, yaz bunu geç. eğer sürekli bu konuları hortlatırsan, bununla ilgili her tartışmada adın geçiyorsa bir süre sonra inada bağlamış olarak mimlenirsin.

    neyse gala sözlük diye girdik, başka şeylere sapmayalım daha fazla.

    edit: şimdi tekrar baktım, nezaketli bir şekilde girdiğim bu entry'ye cevaben bir kişi içinde "saçmalamış", "götüm", "bir bok sanma" ve "amk" sözleri geçen iki cümlelik bir entry girmiş. girene baktım daha önce buradan şutlanan ve hem burada hem de ekşi sözlükte troll gözüyle bakılan paul sahilleri :) kendilerine naçizane tavsiyem böyle trollere ve sırf buradan çeşitli sebeplerden dolayı şutlandı diye buralara nefret kusanlara bel bağlamamaları.

    yoksa benim burada kimseyi cidden küçümsediğim yok. aksine, fenerbahçe ve beşiktaş'ın bir sözlük ile bile varlık gösteremediği ortamda galatasaray'ın aktif iki sözlükle bulunması beni inanılmaz derecede gururlandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın