resim
Josué Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 168
    selçuğu kesmek için değil wesleyi ve kanatları yedeklemek için kiralanmış oyuncu. öncelikle kanatlarımız bruma-sinan ve podolski. yasinde var ama onu kaale almıyoruz. ofansif orta saha tek isim wesley var. şimdi bu adam bu mevkilerde oynuyor. her mevkide oynayabilecek ve belli verim verebilecek iyi bir yedek olacak. ancak cm veya cdm dediğimiz mevkide oynatmayacaktır jor hoca. o yüzden selçuk kesme hayali zor. ama şu var wesleyi dinlendirmemiz açısından çok önemli oldu. yaratıcı ve adam geçen orta sahaya ihtiyacımız vardı zaten. istenirse sistem değiştirip 4-3-1-2 bile oynayabiliriz maçına göre. selçuk-tolga-jouse--wes---eren-poldi şeklinde. klasik 4-2-3-1 as taktik şeklinde devam edecek.

    ancak eğer lass tarzında veya diğer deyişle orta sahada tek başına defans yükü çekicek adam bulunursa çok daha faydalı olur. takım 4-3-3 sistemine döner ki bu sistemle ateş eder resmen takım. ama öncelik hayvan gibi koşan ön libero lazım. 4-3-3 için ise;

    ----------------------------------------lasss-------------
    ---------------------------------wes-----------josue----
    ------------------------bruma-------------------------poldi-
    --------------------------------------eren--------------------

    takım bu şekilde dizelebilir. 4-3-3 tam değil bu. aslında real madridin geçen sene ve önceki senelerde oynadığı sistem. arkada tek kesici oyuncu önlerinde 2 akıllı topçu. real bunu khedira-modric-di maria ile yapıyordu. ronaldo-bale ve benzema oluyordu onlarda. iç oyuncuları çok önemli oluyor ve defans öne gelip yardımcı oluyordu özellikle pepe. bizim ısıran defans halledebilirsek çok verimli olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın