resim
Josué Filipe Soares Pesqueira
Takım:Legia Varşova
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:Portekiz
  • 135
    transferine tamamen "selçuk inan'ın el freni gibi oynaması"nı engellemek, bertaraf etmek gözüyle bakıyorum...

    sırf bunun için bile transferine umutla bakmak mümkün. selçuk cidden takımın temposunu son 1-2 senedir o kadar düşürüyor ki; selçuk kötü demekten ziyade "selçuk hızlı, çabuk oynayan bir takıma göre oyuncu değil" demek bile yeterli geliyor şu aşamada...

    kiralama ücreti yok, yıllık ücret olarak da 700 bin euro gibi bir rakam konuşuluyor ki şaşırtıcı, 2 milyon euro verilmemiş *

    tek sıkıntılı nokta şu olabilir, olur da tutarsa, hatta çok tutarsa, hatta taraftarın sevgilisi olursa ve seneye transfer edilmek istenirse, kendisinin bir satın alma opsiyonu bulunmuyor.

    bu sebeple, performansı ne kadar yüksek olursa seneye satın alma ihtimalimiz o kadar düşük olacaktır kendisini.

    dipnot: kendisine porto'nun 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonu istediği, galatasaray kurmaylarının bu rakamı yüksek buldukları için reddettikleri ve opsiyonsuz kiraladıkları söyleniyor.

    eğer doğruysa; arkadaşım sen yine 5 milyon euro'luk opsiyon koydur, en kötü ihtimalle 5 milyon euro'ya alırsın. ama bu şekilde gelecekte kendini daha zora sokuyorsun. zaten 5 milyon euro opsiyon isteyen adam sana onu seneye kötü oynamadığı sürece 5'ten aşağı satmaz. ya da adam çok parlamazsa sen zaten 5'in altına yine ikna edersin? niye böyle ufak tefek salaklıklar yapıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın