2009-10 UEFA Avrupa Ligi F Grubu 2.Hafta Maçı
22:05 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 1
  • 158
    sözü hıncal uluç ve rıdvan dilmengillere bırakmadan önce biz de bir yorum yapalım.

    2 top direkten dönmüş, 1'i 6 pastan üst direğe vurulmuş*. nizami bir gol verilmemiş, arda'ya yapılan net penaltı görülmemiş ve ilk yarı girilen 4 net pozisyonun-ki 2'si %500- yanı sıra ikinci yarı da girilen onca net pozisyon kaçmış. bence rijkaard ve ekibi bütün takımı toplasın bir turkish bath'a götürsün, hamama yani. bu nasıl bir cenabetlik arkadaş.

    ilk yarı final paslarında çok kötüydük, özellikle elano gerçekten kötü seçimlerde bulundu. arda büyük bir düşüş yaşıyor, bugün bir-iki defa topu ezdi ve çok çabuk yoruldu, dinlendirilse iyi olur hem o arada elano da takıma biraz daha ısınır.

    yediğimiz gole gelince. tam bir komedi. korner kullandık, hakan balta ceza sahası dışında topa müdahale etmedi. sturm grazlı iki delikanlı kontraya çıktı, ilk topa mehmet topal kayarak müdahale etti, top diğer oyuncunun önüne düştü. genelde fener maçlarında olur bunlar ama bu maça denk gelsin de o maçta olmasın inşallah.

    mehmet topal berbattı. ne zaman eski haline dönecek heyecanla bekliyorum. eskiden deli top kapardı, şimdi o da yok.

    sabri 2 top kaybını çıkar muhteşemdi bence. keita da şanssızdı, bir kaç top kontrolünü yapamadı pas hatası yaptı ama kötü değildi.

    baros'a selam edip tebrik ediyorum. 1 metre ötedeki 7 metrelik kalenin nasıl üst düreğini vurmayı başardıysa ben de öğrenmek istiyorum.

    hakemlere sevgiler saygılar. ulan penaltı için hakem koymuşsunuz, adam ardaya sarılıyor sevgiliymişçesine penaltı vermiyorsun. arda gol atıyor rakibe müdahalesi yok, gol iptal oluyor.

    maçın kırılma anı arda'nın nizami olup da verilmeyen golüydü. o gol olsaydı bu maç şov olurdu ama sağlık olsun.

    2 maçtır berabere kalıyoruz ve bence çok da kötü oynamıyoruz, futbolcularımızda biraz konsantrasyon eksikliği var ve düzeleceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın