resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4552
    ahlaksız sporcudur.

    elbette "ama kapı gibi sözleşmesi var :)))" geyiğinin hepimiz farkındayız, iyi de o zaman bir futbolcu kefil olup transfer eden bir kulüp kendisiyle sözleşme imzaladığı andan itibaren hiç de hesapta olmayan bir şekilde gayet isteksiz, gayretsiz ve tembel bir profil çizerek sözleşme süresinin sonuna kadar vaat edilen paraları tıkır tıkır alma hakkına sahiptir, `doğru mu anlamışım?`

    eğer umut bulut'la bir sözleşme imzalanmış ise en azından 2012-2013 sezonunda olduğu gibi sike sike 10 gol civarı atmak mecburiyetindedir, değilse de hele ki as forvet oynadığı bir sezonda dahi sidik zoruyla ancak 4 gol atmışsa yönetimin kendisinin kıçına tekmeyi basmak sonuna kadar hakkıdır.

    bu durumda da beceriksizliğini kabul edip, yani biz para sözü verirken kendisinin de bir profesyonel olarak verdiği ama tutamadığı performans sözü yüzünden kulübümüze lüzumsuz zorluk çıkartmaması gerekmektedir. ya da işi iyice yokuşa sürecekse bütün sezon u21 takımında her maç zorla sol bek olarak oynatalım. sıkıyorsa karşı gelsin, o zaman zaten işin boyutu değişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın