resim
Mustafa Kocabey
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:49
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 75
    mevcut durumdan istifade ederek gündeme gelmek isteyen futbolcu eskisi.

    her ne kadar ideolojisini asla desteklememiş olsam da, futbolculuk kariyeri boyunca hakan şükür ben ve benim gibi 30 yaşını devirmiş bir çoğumuzun çocukluk kahramanı olmuştur. yeri gelmiştir sarı kırmızılı forma ile bizlere, yeri gelmiştir milli takım formasıyla bu ülke insanına futbol namına en büyük mutlulukları yaşatmıştır.

    öyle ki, hala ve hala leeds united deplasmanında attığı gol gözlerimi yaşartır durur.

    şimdi gelelim bu futbol eskisine. ben böyle insanları anlamıyorum arkadaş. hakan şükür eğer darbeye en ufak bir katkıda bulunmuşsa, kendisinin en büyük cezayı almasını bizler de isteriz de, arkadaş hakan'ın cemaatle olan ilişkisinden ve bunun takıma yansımasından bu kadar rahatsızlık duyduysan bunca zaman, şimdiye kadar neredeydin? yerden 2 metre yükseğe sıçrayıp kafa ile gol mü atıyordun da hakkın yendi takımdan gönderildin? sırtına 2 tane arsenal defansını mı aldın da hakkın yendi takımdan gönderildin?

    inanın kusacağım artık. hangi kanalı açsam cemaatte şöyle yapılıyordu, şu şuraya para taşıyordu. abiler ablalar ponçikliyorlardı gibi bir sürü canlı yayın ve bu canlı yayınlarda konuşan akepeliler. ulan bize ne anlatıyorsun cemaatte neler döndüğünü? biz zaten yıllardır söylemiyor muyduk aynılarını? hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız değil mi? hassiktirin oradan. hangi kanalı açsam fırsatçı akepeliler ekranda.

    işte bu papin mustafa da bu fırsatçılardan sadece bir tanesidir. o yüzden söyledikleri benim açımdan yok hükmündedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın