resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 882
    bu sezon ile ilgili olarak içimi burkan en önemli detay.

    bize geldiği günden beri kendisinin oynatılması gerektiğini savunuyorum. zira semih kaya'ya göre çok ciddi artıları var. hava topu olsun, oyun içi konsantrasyonu olsun son derece üstün. özellikle uzun paslar konusunda çok başarılı buluyorum kendisini. ha şimdi çıkıp defansif olarak eh diyenler olabilir; o kadar da kötü değil. premier league'i düzenli izleyenler rica ediyorum marka değerine falan takılmadan performans olarak koray'ı john stones ile kıyaslayın. özellikle everton'ın güçlü rakiplere karşı oynadığı (atak yediği) maçlara bakarsanız ve melo sonrasında rakiplerin orta sahamızdan dümdüz koşarak ceza sahasına kadar rahatça gelebildiğini de dikkate alırsanız koray'ın, türkiye liginde önünde gareth barry ve james mccarthy gibi iki dmc, yanında phil jagielka gibi bir comandante olan john stones kadar önemli bir stoper olacağını görebilirsiniz.

    işte koray, çoğu takımın arayıp da bulamadığı ayağı düzgün defans oyuncusudur. defansif olarak da stones kadar bireysel hata yapmamaktadır. gelecek sene şampiyonlar ligine katılıp şampiyon da olsak 2018-19 sezonunda yine türkiye liginde mücadele edeceğimiz için koray günter kumaşında bir topçu son derece önemlidir.

    yukarıda allah var, bu sene hayalimdeki gs kadrosu

    muslera - linnes (evet bu sene transfere gerek görmüyordum sağ beke) - koray günter - jason denayer - lionel carole - genç bir dmc - selçuk inan - bruma - sneijder - sinan gümüş - bony idi.

    semih ve hakan yedek stoperler olacak, chedjou satılacak ve denayer opsiyonlu olarak takıma katılacaktı. önlerinde adam yiyen bir orta saha ile geri dörtlü voltranı oluşturacak, gelecek sene sadece kadro derinliği amacıyla adam alınacak, 8-9 sene a takım stoperi aranmayacak, alınan stoperler de koray ve denayer ile partner olarak yetiştirilebilecekti. sırf bu yüzden bile sakatlığı beni ciddi anlamda üzdü.

    umarım ocak ayı gibi döner ve benim fantezilerim en geç gelecek sene gerçek olur:)

    nice senelere aslan parçası
App Store'dan indirin Google Play'den alın