resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11496
    süper kupa finalinde uzun zamandır koşmadığı kadar koştu, hücum pres yaptı, geriye geldi top aldı. cezasahasına yerden sert gönderdiği topu necip az daha kendi kalesine atıyordu. buna ek olarak golümüzün asistini yaptı. yine de daha iyi oynaması gerektiğine katılıyorum. hücum organizasyonları oturdukça sneijder'in katkısı da artacaktır. herif 2 senedir burak, yasin ve umut isimli karadeliklerle pozisyon üretmeye çalışıyordu. şimdi eren ve bruma'yla olan uyumu arttıkça gerçek sneijder'i hep birlikte göreceğiz.

    evet, sneijder geçen seneyi çok kötü geçirdi ama bu sene çok daha hırslı ve formda geliyor. ama bu adamdan hagi veya bilal kısa gibi sürekli uzak mesafe şutları atmasını beklememek lazım, zaten modern futbolda da uzak mesafe şutları atakları olgunlaşmadan bitirdiği için artık tercih edilmiyor. 25 metreden gol attığı fenerbahçe maçında bruno alves atıldığı için rakibi kendi cezasahasına hapsetmiştik, sneijder de cezayı kesmişti. inanın bana beşiktaş maçında da rakip on kişi kalsaydı, sneijder cezayı yine keserdi. fakat bu adamdan beklentimiz böyle sansasyonel goller değil, kanatları attığı paslarla beslemesi ve santrforla olan uyumu sayesinde gollük pozisyonlar üretmesi olmalı.

    onları da fazla fazla yapacaktır. düşünsene, uzun topu eren kafayla sneijder'in önüne indiriyor, sneijder gelişine çakıyor. bruma çizgiye iniyor, sneijder ön direğe koşu yapıyor, bruma arka direğe ortayı kesiyor podolski rakibin üzerinden kafayı çakıyor. sneijder topu alıyor, eren ona doğru yaklaşarak rakip stoperleri çekerken bruma savunma arkasına çapraz koşuyla hareketleniyor, sneijder milimetrik bir pasla bruma'yı karşı karşıya pozsiyona sokuyor.

    hepsi olacak arkadaşlar, sadece biraz zaman gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın