• 5
    2016 olimpiyatlarında bronz madalya maçında nadal'ı üstün bir oyunla yenerek 3. oldu. bugünkü oyununu dün murray karşısında oynasaydı muhtemelen şu anda finalde del potro'nun rakibi olmuştu. istikrar en büyük sorunu. en üst seviye için servis oyunlarına daha iyi tutunabilmesi gerekiyor. servislerinden puan alma istatistikleri yüksek olsa da direkt servise dayalı puanları az ve kritik anlarda devreye girmeyecek şekilde.

    sevdiğim oyuncular arasındadır. bazen kamikazeye bağlar ya kendini ya rakibi yakar. rakibi yaktığında 2014 amerika açık'ındaki gibi djokovic'i grand slamde yener. veya 2011 basel'deki gibi djokovic'e son set 6-0 tarifesi uygular(yalnız o maçta djokovic'in sakatlığını da unutmamak lazım. yine de bu sakatlığa nishikori'nin yıpratıcı oyunu sebep olmuştu. yıpranma ve burkulmaya dayalı bir rahatsızlıktı).

    2006'da itflerde boy göstermeye başladığında farkını hemen belli etmişti. challenger seviyesine çıktığında ise 1 sene boyunca sürünmüş ve silkme yapan bir halterci gibi ağırlığı omzunda bekleterek tüm gücünü toparlamaya çalışmıştı. 1 senenin sonunda nadiren şans bulduğu ilk atp turnuvalarında patlama yaparcasına başarılı olmasıyla atp seviyesine tutundu ve ufak adımlarla da olsa git gide yükseldi. uzun süredir top 10'da ve oyun içi olarak olmasa da genel başarı olarak turun istikrarlı oyuncularından. bir seviye daha atlayabilirse djokovic'e kafa tutabilir ama en üst seviyelerde bir seviye daha atlayabilmek çok zor. nishikori bunu yapabilir, yaşı 26.
App Store'dan indirin Google Play'den alın