• 24
    hepinizin malumu 13 ağustos 2016 da oynanan süper kupa finali öncesi galatasaray ve beşiktaş taraftarlarinin taşlı sopalı kavgaya girişmesi ve otobüslerin haşat edildiği olaylar.

    maç saatini beklerken bu haberleri görünce midem kalkti resmen. zaten oldum olası ülkede kötü bir olay yaşadıktan sonra "artık herkes kardeş olduğunu anladı" safsatalarina hiçbir zaman inanmadım. öyle dahi olsa yani herkes kardeş olsa dahi, o kardeşlerin arasını bozmak isteyecek kişiler anında nifak tohumlarını serper aramıza.

    dün iki takımın "bilindik" taraftar güruhunun gazıyla taşlı sopalı kavgaya girildiğini izlerken "yine yaptı yapacağını kendini tribün lideri sananlar" dedim. tabi topluma verdikleri " deplasman yasaklarını neden kaldırdınız biz bunu hakedecek ne yaptık" mesajı yetmedi belli ki maç içinde sahaya meşaleler atıldı hem de galatasaraya tribününden galatasaray kalesine doğru. inanması anlaması gercekten zor.

    ve simdi olaylarin üzerinden o kadar zaman geçmişken sosyal medyada farklı farklı hesaplardan "noldu lan i.ne çarşı?" gibi "nerdesiniz lan ultrakorkaklar" gibi sacma sapan paylasimlar görünce kan beynime sıçradı.

    benim gibi düşünen kaç kişi var bilmem ama şu ülkede spor takip etmeyi bırakmama ramak kaldi. alacam uydu kanalını açacam la liga premier lig izleyecem. eminim daha keyifli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın