• 3
    hakan ünsal kendisi açıklamıştır altyapıdaki oyunculara yaptıkları telkinleri, abi * tavsiyelerini.

    hakan şükür galatasaray' dan en yüksek para aldığı zamanlarda en formsuz dönemlerini yaşamıştır, ayağında top tutamaz haldedir ama her zaman bu takıma bir abi lazım zamazingosuyla takımda tutulmaya çalışılmıştır. bugün totti gol atmasına, asist yapmasına, hakan' dan daha ufak yaşta olmasına rağmen eleştirilmektedir.

    bu düzenin kurucularından hakan ünsal uzun süre, hakan şükür yeni yeni, hasan şaş' da son dönemlerde çıkıp ileri geri yorumlar yaparak takımı yıpratma çabası içindeler. paralarımı alamadım fifa' ya gidiyorum diyen hasan şaş' a, beni ergün yapan galatasaray' dır diyen ergün' ü, son 2 3 yıldır kariyeri resmen baltalanmaya çalışan necati' nin bile giderken yönetime teşekkür ediyorum demesini örnek gösteriyorum.

    soyunma odasında e.b' nin jardel' e saldırmasını da dünya alem biliyor, e.b' nin bunu yapacak bir adam olduğu da ortada.

    hakan şükür son çıktığı programlardan birinde kupayı türk oyuncuların kenetlenmesiyle aldık diyerek, bunun üstüne ısrarla bastırarak hagi ve popescu' yu hatta capone ve taffarel' i görmezden gelmiştir.

    çıkıp yapmamıştır etmemiştir, ıspatlanamaz deniyorsa, yapmıştır etmiştir, ıspatlıdır da denilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın