• 4
    entry sürekli update edilmektedir.. merak eden arada bir baksın, çok büyük şerefsizlik var işin içinde, amk hayvanları neler yapmışlar..

    update 1: beşiktaşlıların dinlenme tesisinde dört galatasaray taraftarını bıçaklayarak başlattığı olaylarmış:

    --- alıntı ---
    sabah saatlerinde galatasaraylı bazı taraftarların, beşiktaş taraftarlarını taşıyan otobüse taşlı saldırı yaptığı bilgisi gelmişti.

    daha sonra ise maç öncesinde iki takımın taraftarları arasında çıkan bıçaklı sopalı kavgada dört galatasaraylı taraftar bıçaklanarak yaralandığı öğrenildi.

    olay, konya-ankara karayolunun 60'ncı kilometresi altınekin ilçe kavşağında meydana geldi. iddiaya göre, beşiktaş taraftarları ile galatasaraylı taraftarları taşıyan otobüsler yolda mola verdiği esnada iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. bıçakların, sopaların ve taşların da kullanıldığı kavgada sarı-kırmızılı taraftardan a.t. (16), m.v.k. (17), erdal z. (41) ile ismi öğrenilemeyen bir taraftar daha bıçaklanarak yaralandı. otobüslere eşlik eden güvenlik güçlerinin müdahalesiyle olaylar yatıştırıldı. ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. yaralılardan üçü ambulanslarla selçuk üniversitesi tıp fakültesi hastanesi’ne ismi öğrenilemeyen diğer taraftar ise konya numune hastanesi’ne sevk edildi. yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

    olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    --- alıntı ---

    haber: http://www.goal.com/...B1%C3%A7akland%C4%B1

    update 2: bıçaklanan galatasaraylı taraftarlardan bir tanesi: http://i.hizliresim.com/oEzngq.jpg

    update 3: beşiktaşlıların ilk saldırısının görüntüleri:
    https://twitter.com/...s/764444932736159748
    https://twitter.com/...s/764444457005637632

    galatasaraylıların toplanıp beşiktaş otobüsünü taşlaması ve taraftarı kovalaması:
    https://www.youtube.com/watch?v=0dRipTsouyw
    https://www.youtube.com/watch?v=R2-m8PeyBws

    update 4: ekşi'de ağır dezenformasyon dönüyor şu anda:
    https://eksisozluk.com/...ina-saldiri--5169816

    bu başlıkta galatasaraylılara fetöcü, katil vs diye başladılar, herkes bunların gazına geldi, ilk 100 entry falan beşiktaşlıların.. kimse bıçaklanan 16 ve 17 yaşındaki çocuklardan bahsetmiyor bile, gaza gelmeyin..

    update 5: olayın başından beri içinde bulunan bir gs taraftarının twitter flood'u:

    --- alıntı ---
    ua ya bağlı diyarbakır,antep,urfa,nizip,hatay,osmaniye,düziçi,iskenderun ereğli demireller tesislerinde yemek yedikten sonra hareket etmek..

    +üzere araçlara bindik.arkada kalan mersin otobüsüne 200 kadar bjk li saldırınca başta diyarbakır olmak üzere herken inmek zorunda kaldı

    +önce otoban sonra araçlarına kadar beşiktaşlılar kovalandı. 5 otobüse geri binen bjklilerden 2 si camları pert devam etti.biri ters yönde

    +geri kaçtı diğer ikisi pert oldu aracın arasına kacan bjklileri 5 polis korumaya çalıştı.epey havaya silah sıkıldı dağıtılması için

    +özellikle bayan ve çocukların olduğu otobüse saldırıları engellemeye çalıştık.şoför bırakıp kaçtı. yine biz dağıttık kalabalığı

    +beşiktaşlılar için bir kaç ambulans çağırdık. elimizden geldikçe destek olmaya çalıştık taş atup kaçtı diyen oruspuçocuğudur

    son olarak var olan mevzuların övünülecek tarafı yok.aksine hicap duyulacak şeyler.vicdanende çok rahatsız vede üzgünüm.

    sözde spor yazarları @aziz_ustell ve @turgaydemirr tişörtümüz üstünden bize pkklı yakıştırması yaptı. şerefiniz bu kadar. reziller.
    --- alıntı ---

    aynı çocuğun konuyla alakalı başka tweetleri de var: https://twitter.com/Lahoya87

    update 6: şu adamlar olayı başlatanlardan, galatasaraylıları kıstırıp soyuyorlar (bu @elitbitlisli'nin tweeti uçarsa video burada: http://gss.gs/nW1.mp4):
    https://twitter.com/...s/764458090355798017
    uçarsa ekran: http://gss.gs/4GP.jpg

    şu adamın tweetlerine bakarsanız olayı anlarsınız:
    https://twitter.com/FerhaatJK
    olayı başlatanlardan @ferhaatjk'nın övündüğü tweetler: http://i.hizliresim.com/6m6QVW.png (daha büyüğü: http://gss.gs/EdL.jpg)
    özellikle şuna dikkat: https://twitter.com/...s/764486430269857793
    uçarsa ekran: http://i.hizliresim.com/aXBjZ5.png
    fotonun büyük hali: http://i.hizliresim.com/G31Ej2.jpg

    ekleme: bu işin tarafı, rengi yok, holigan holigandır ama birkaç gündür konuşulan fetöcü, çomar vs muhabbetleri üzerinden vurmaya çalışıp galatasaraylılara yıkmaya uğraşıyorlar meseleyi.. yoksa şiddete bulaşan kim varsa hepsi aynı, bir farkları yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın