• 684
    nba'de yer alan aktif oyuncular arasında en iyisi. kariyerinde ilk defa nba'in bir sezonda en çok kazananı olacak. kazandığı parayı da eminim iyi ayarlamıştır, gm gibi hareket ediyor zaten. yapması gerekenler belli.

    jr'ı takımda tutmak ki cavs'te kalıcam videosunda son cümlesi bu şekilde. ona da iyi kontrat verilcektir. cavs adına en büyük sorun geçen sene cap'i bi hayli aştıklarından nba'in en çok lüks vergisi veren takımı oldular açık ara. geçen seneki takıma fazla katkı gelmeyecek gibi. 2-3 min kontrat belki veteranlara vericekler.

    gönlümden geçen 3 özellikli bir 4 numara idi cavs'e. love yerine switchlerde sorun yaşamayacak, savunmada etkili olabilecek ve catch and shootta etkili birisi. deng olsun, batum olsun çok güzel oyuncular olurlardı ama kazandıkları paralar inanılmaz oldu bu oyuncuların. kısa vadede love takası dışında mümkün görünmüyor böyle bir oyuncu. love'a sinir olup durucaz bu sene de belli ki.

    doğu'da hala rakipleri yok. westbrook boston'a gelse doğu biraz daha zevkli olabilirdi ama gelmeyince yine tek tabanca kaldı cavs. delly gitti takımdan. mo williams yedek guardları olucak heralde. mozgov gitti ama zaten geçen sezon iyice havlu sallayan oyuncu moduna girmişti. richard jefferson kaldı ve geçen sene ne kadar verimli olduğu görüldü. süresi de artacaktır. yapmaları gereken 3-4 oynayabilen bir forvet, kaleci olarak 10 dakika sahada kalabilecek birisi ve belki oyun kurucu. hem lebron hem cavs yazısı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın