• 88
    beyler bu i$ ciddi. bu gibi konularda salaga yatilmaz. kadinlarin çakallikta fahri master'lari vardir, yerler mi hiç? kendisine özelden yazdim ama kizim sana söylüyom, gelinim sen anla misali, yeti$en diger genç arkada$lara da nasihat mahiyetinde buraya da yaziyorum.

    hayatta hiç bir $ey aile'den önemli degildir, galatasaray bile!

    dolayisi ile, böyle bir bok yemeyin, yeseniz de çaktirmayin. dürüstlük sökmez. ya hiç yapmiycaksin, ya da gizleyeceksin. yillandikça söylersin. suçu bir ba$kasina yikin. ailede sözü geçecek, otoriter, ya$ itibari ile hesap sorulamayacak birine yani. atiyorum, mahmut amcamlarin çanak bozulmu$ a$kim, ak$am bir ugra $unu düzelt, yengen esre ceyhan izleyemiyo 3 gündür, i$im bittigi gibi seni ararim, bir yerde oturup ni$anin provasini yapariz. sonra ararsin, yemege kal diye israr ettiler, 1 saate kadar yaynindayim, dersin.

    ayiptir söylemesi, kadinlar çakalsa, biz de tilkiyiz evelallah. hem de en sivri kuyruklusundan.

    not. bir bok mu yediniz? o günlerde ekstra iltifatlar, hediyeler falan. aman diyim, siradan ya$ayin, hatta yok yere tarti$in, olagin di$i her$eyden uzak durun.

    dipnot. bir bok yemeyin olm.

    edit. kadinlarin beyinlerinin %90 hafizadir. 1 milyon terralik hafizalari vardir ve dünyanin en hizli cpu'lari yine onlardadir, $ak diye çikartilar sana 40 yil önce ya$anmi$ hadiseyi 2 saniyede, api$ip kalirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın