resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 186
    belçika milli takımının yetenek havuzunda olan, a takım antrenörleri tarafından izlenen ve italya ile oynanılan hazırlık karşılaşmasında direkt onbirde başlayan bir isim cavanda.

    trabzondaki saha içi performansı yanıltmasın, geçen sene trabzon'da bir tane düzgün top oynayan adam yoktu. 2 sene önce ligin tozunu attıran kaleci bile, en son eldivenlerini bırakıp gidiyordu.

    hücum repertuarı tamamen tempo üzerine kurulu.. savunma repertuarında ise kademe anlayışı, güçlü fiziğiyle ayakta kalması öne çıkıyor.

    ancak hepsinden öte, bu arkadaşın mental problemleri var. trabzon şehir olarak yetersiz gelmiştir diyeceğim de, lazio'da da aynısını yaptı. roma'nın şehir olarak kötü bir şehir olduğunu söyleyeni, allah çarpar.

    2012/13 sezonunda kadroda onbir oynarken (ligde 14, kupada 3, avrupa'da 7 maç oynadı) petkovic ile kapıştı, sezon sonuna kadar kadro dışı kalmıştı.

    --- alıntı ---

    saha içinde mental olarak iyi olduğunda son derece iyi bir görüntü çizdiğini belirttiğimiz cavanda'nın mental anlamda ciddi sorunları var. lazio döneminde sezona son derece iyi başlayan ve ilk 11'de düzenli olara forma bulan cavanda, sezonun ikinci yarısında teknik direktör petkovic ile yaşadığı sorun sonrasında kadro dışı bırakılmıştı. geçtiğimiz sezon trabzonspor'da sezonun son bölümünde "performans yetersizliği" nedeniyle kadro dışı kalan 25 yaşındaki oyuncu hakkında son olarak tesislerde çıplak dolaştığı ifade ediliyordu. ilgili haberler spor kamuoyunu fazlasıyla meşgul etse de, cavanda bu haberleri yalanlamıştı. geçtiğimiz sezon bordo-mavili ekipte en çok forma giyen isimlerin başında gelen cavanda'nın geçmiş yıllardaki vukuatları da göz önüne alındığında mental olarak sorunlu bir karaktere sahip olduğunu görebiliyoruz.

    --- alıntı ---

    http://www.fcnblog.com/...-cavanda-neleri.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın