• 106
    bu yönetimin en büyük savunması ffp idi. gelen başarısızlıklar hep ffp'ye yüklendi.

    ''geçmiş dönemlerde yönetimler akıl almaz harcamalar yapmış. biz böyle yapmayacağız. önceliğimiz galatasaray'ı mali anlamda düzlüğe çıkarmak.''

    ben bunu her ortamda destekledim. dursun özbek yönetiminin tek icraatı budur dedim. kendileri sağolsun ryan donk transferi ile bu duvarı da yıktılar ve geçmiş yönetimlerin hatasını devam ettiriyorlar.

    2016-2017 sezonu öncesinde serdar aziz, tolga ciğerci ve eren derdiyok transferlerinde net kazık yedik. bu üç transfere hem maaş hem de bonservis olarak bedellerinin iki katını verdik desek abartı olmaz. detayını şurada yazdım. kaba hesapla tam 9,47 milyon euro çöpe gitti. bakın bu akıl almaz bir rakamdır. 5 yıl sonra birisi çıkıp ''dursun özbek yönetimi 5 yıl önce oyuncu transferi üstünden galatasaray'ın paralarını yedi'' dese herkese mantıklı gelir.

    (bkz: #1999449)

    öyle ya da böyle bu yönetim de galatasaray'ın parasını hiç etmeye başladı. burak yılmaz, alex telles gibi ünal aysal transferlerinin üstünden gelir elde edip tüm parayı çöpe atıyorlar bildiğin.

    biz ise gelen transferleri yorumluyoruz halen. tolga ciğerci gerçekten 2 milyon euroluk oynasa ne değişir? serdar aziz 4,5 milyonluk stoper performansı gösterse dursun özbek kazık yememiş mi olur? sesimizi yükseltmemiz lazım.

    başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın