resim
Luis Pedro Cavanda
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Belçika
  • 137
    galatasaray'daki adetler gereği en az 2 m alacaktır sanırım.

    ulan pazardan bir şey alırken bile iki üç geziyor insan, pazarlık ediyor. bu dursun paraları saçıp duruyor, her gördüğü hıyarın pardon oyuncunun üstüne atlıyor(oturuyor).

    yeter be kardeşim! zaten yeterince üzüldük geçen sene 6. biten sezonda. bari transfer yapmasaydın da en azından kulübün parasını dikkatli harcıyor derdik. ee o da yok? saçma sapan adamlara saçma sapan veriyoruz ve belki de son atımlık barutumuzu çarçur ediyoruz.

    dursun geldi kulüp ffp'ye uyacak dedik, devir ekonomi devri dedik ama gelinen nokta çok acı. uzun vadede kulübe zarar verecek hamleler yapılıyor. tolga ciğerci ama iyi ama kötü oyuncudur çok bilmiyorum açıkçası ama şunu biliyorum şu maaşla alınacak ve galatasaray'da hem oyuncu tipi hem de kalitesi olarak 11 oynayacak oyuncu değildir.

    eren derdiyok mesela. çok iyi alternatif olur ama galatasaray'da bu paralara oynamaz, oynamamalı.

    cavanda misal. bekle kardeşim! acil mi bu iş bu kadar? bekle son güne kadar trabzon iyice düşürsün fiyatı. kelepir olarak al sonra. kimse de ağzını açıp bir şey demez o zaman zaten. ama sen trabzon'un safrasına 1.8m eurolar verirsen taraftar tabi ki köpürür. şu an spekülasyonlar üzerinden konuşuyorum ama bu konuşulan rakamlar genelde doğru çıkıyor. o yüzden yine öyle meblağlar bekliyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın