• 109
    ideal ortamda dmc/mc pozisyonu 5 kişi olmalıdır.

    bunlardan bir tanesi altyapıdan gelen, riekerink bey'in ümitli olduğu ve bu sene şartlar ne olursa olsun 4-7 maç arası maçta forma giymesi gereken (maç başı en az 15 dk.) birhan vatansever'dir. olacaksa kalır, olmayacaksa seneye pişmesi için gönderilir ancak birhan'ın bu sezon taraftarın önünde oynaması gerekmektedir. o yüzden kalan 4'lü üzerinden konuşacağım.

    çeşitli başlıklar altında belirttiğim üzere benim kafamdaki plan 2016-17 sezonunda selçuk inan - blerim dzemaili ikilisini playmaker rotasyonunda kullanmak, bir tane taş gibi tecrübeli, bir tane de koşan genç dmc alarak orta saha dörtlüsünü oluşturmaktı. tolga ciğerci için koşan adam da tamam denebilir ancak halen taş gibi dmc eksiğimiz duruyor. hamit'in kalması tamamen geçen sene ödenmeyen alacağının yapılandırılması (inşallah yanılmıyorumdur) olduğundan bu sene kalacak. işte lucas alınır ve donk gönderilirse, bu sene 5 olması gereken yer 6 olacak, seneye ise hamit ve dzemaili gittiğinde 4 olacak. bu sene tolga'yı kazanırsak gelecek sene orta sahaya yapılacak 1 playmaker transferi ile sınıf atlanabilir.

    kıssadan hisse: donk kesin gönderilmeli, şahsen dzemaili'nin de para karşılığında gönderilmesi gerektiğini (bonservis bedeli alınarak) düşünmekteyim. gönderilmezse kalmasında bir sakınca yok ancak kendisine 2-2.5 bandında bir teklif olursa düşünmeden gönderilebilir zira nasıl olsa sene sonu gidici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın