resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 1046
    serdar aziz'den farkı yok yanlışını doğru kabul edelim.

    1) serdar aziz 25 yaşında denayer 21 yaşında. denayer serdar aziz'in 21 yaşındaki halinden çok çok çooook daha iyi. serdar aziz gelişiminin çoğunu son 2 sezonda tamamladı. denayer bu sezon gelişirse ne olacak?
    2) hadi serdar aziz'den farkı yok. tamam eşit iki oyuncudan birini 4.5 milyon euro + 3 oyuncu ki biri rotasyonda iyi verim aldığın ve en yoklukta olduğum mevkiilerden orta saha oyuncusu bilal'i vererek aldın. denayer'i ise kiralık olarak alacaksın ama serdar aziz'in 2 m maaşı + 4.5 milyon euronun 4'te birini olan 1 milyon euroyu düz olarak alsan bile serdar'ın sana yıllık maliyeti minimum 3 milyon euro. biz denayer'i toplamda 1.1 milyon eurodan daha azına falan kiraladık yine benzer olur. yani senelik maliyet olarak baktığında da denayer neredeyse 3'te 1 ucuza geliyor.
    3) denayer tutsa yapacak bir şeyimiz pek olmaz. anca guardiola hiç düşünmezse belki olabilir. bir şekilde serdar aziz'den daha uyguna en kötü aynı maliyete alırsın. ama çok iyi olduğuna kanaat getirilmiş denenmiş şekilde olur. serdar aziz'i yetiştirip ciddi kar ederek satma ihtimalimiz ne? serdar'dan iyi verim alma ihtimalimiz kaç ki öbürü kaç olsun? denayer tutmazsa da kiralık olduğu için sonrasında zarara girmeden elinden çıkarmış olursun. serdar aziz sakatlıklarla uzun süre kaybetmiş olan biri. yine uzun süreli sakatlandı veya tutmazsa ne yapacağız? 4 yıllık senelik 2 milyon eurodan sözleşme ne olacak?

    gördüğünüz gibi bu yanlışı doğru kabul etsek bile denayer serdar aziz'den her türlü daha iyi transfer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın