resim
Mustafa Kocabey
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:49
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 65
    "3 temmuz şike davasını fetö düzenledi" diyen fenerbahçeli ne ise, bu da odur.

    futbol yaşamı boyunca 26'dan fazla takım değiştiren bu arkadaşı madem fetö madem hakan şükür bitirdi; bu arkadaş ne diye cemaatçi olduğu kurulduğu günden bu yana bilinen zaman gazetesine 7 aralık 2010 yılında röportaj verdi? neden kendisini engelleyen medyaya konuştu? futbol yaşamını bitirecek kadar kudrete sahip olan hakan şükür siyaseten de en güçlü olduğu vakitlerde, engellemek istediği bu kişinin kendi cemaatinden bir gazetede röportaj yapmasına izin verdi?

    madem seni engelleyen hakan şükür'dü de neden röportajında "gönlündeki on biri saymanı istesek?" sorusuna "mesela hakan şükür'le yan yana oynamayı çok isterdim." cevabını verdin?

    o zamanlar tükaka edilmiyordu cemaat ondan değil mi? o zamanlar balyoz ergenekon günah keçisiydi mesela. "eşimin başı kapalı diye, namaz kılıyoruz diye oynatılmadık" demek sükse yapıyordu. bu şekilde gazeteye çıkabiliyordu.

    yanlış anlaşılmasın cemaatin/fetönün veya önceki dönemde bazı uç seküler kesimin bir kısma ayrımcılık yaparak mağduriyet yaratmadığını iddia etmiyorum. elbetteki bazı dönemlerde insanların önünün bilerek kesildiğini biliyor ve şahit oluyorum. ancak bir başka kesim var ki; ne zaman ortaya böyle bir fırsat/imkan* çıkıyor hemen üstüne atlarak herkesten daha mağdur, herkesten daha ezilmiş oluyorlar. tıpkı 3 temmuz'un önce aziz yıldırımın helikopter ihalesinden, ardından ülker sponsorlu fenerbahçeyi cemaatin ele geçirmek istemesinden, ardından kemalist fenerbahçeyi akp'nin ele geçirmek istemesinden, ardından tekrar iktidarla yakın ilişkileri olan fenerbahçeyi fetönün ele geçirmek istemesinden kaynaklanması gibi.

    zaman gazetesinin sitesinin fişinin çekilmesi ve webarchive'de olmaması sebebiyle röportajı başka bir sitede yayınlanmış haliyle paylaşıyorum;
    http://www.ajansspor.com/...yorum.html?ref=aktif
App Store'dan indirin Google Play'den alın