2016-17 Hazırlık Maçı
20:30
2 - 5
  • 165
    bruma ve sinan gumus ozelinde bizleri rahatlatan mac oldu bence. bruma'nin kucuk takimlara karsi ucup kacmasi benim kendisi ile ilgili soru isaretlerimi yok etmemisti ancak bu macta da harika bir futbol oynadi ve cok da guzel bir gol atti. diger golumuzu atan sinan gumus de guven veren bir perfomans gosterdi bu macta.

    takimin geri kalani icin bu mac uzerinden derin analizlere girmeye gerek yok. stoperde alternatiflerimiz bol denebilir ve chedjou'nun yanina birini adapte etmek sorun olmaz diye dusunuyorum.

    sol'da carole rakipsiz. sagda linnes ve sabri ikilisi simdilik buyuk soru isareti ama ozellikle linnes biraz daha sans verilmeyi hakkedecek yasta ve yetenekte.

    ortasaha'da kan aglayan kanatlar ve defansif ortasaha problemimizin kanatlar bolumunun cozuldugunu cok sukur gormekteyiz. bu macta oynamayan lucas leiva ile birlikte onemli olcude defansif ortasaha eksikligimizin de giderilecegini dusunuyorum.

    sneijder hizli ve dikine kat eden kanat oyunculariyla oynayinca cok daha etkili bir silah. hatta selcuk inan'in da ozledigimiz ara toplarini bu sene daha fazla gorecegiz diye dusunuyorum.

    takima podolski ve klasik bir 9 numara santraforun da katilmasiyla sadece ligde oynayacagimiz bir sezonda sampiyonluk icin en buyuk favorilerden biriyiz denebilir. ancak o santrafor gelmeli!
App Store'dan indirin Google Play'den alın