resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 941
    istatistik üzerinden yorum yapılması artık gerçekten hic inandırıcı gelmiyor bana.maçı hepimiz izledik. karisindaki hiçbir açığa karşı perişan olmadi, önde yakalanmadı. valencia 3 değil 10 asist de yapsa bu carole un savunmada aksadigini göstermez.

    aynı maçta, yani 30.07.1016 manchester united maçında linnes ve serdar her pozisyonda efsane calimlar yediler ama onlara çalım atan oyuncu asist yapmadı. ne diyeceğiz? linnes savunmada carole' dan daha mi iyiydi diyeceğiz. ayrica bir de yetenek denen bir olay var. messi' nin karşısına kimi koyarsan koy messi geciyor. gol atıyor, asist yapıyor... bütün herkes yetersiz oyuncu o zaman dünyada.

    carole' un fiyatı, ilk geldiği zamanki hali vs düşünüldüğünde carole muazzam bir transferdir. he yeterli midir? hayalleri yazmaya kalkarsak sneijder de, podolski de yetersiz çıkar. ama beklenti, fiyat ve performans kıyaslamasi yapıldığında carole üzerine hiçbir şey koymasa, su haliyle kalsa dahi galatasaray ilk 11' onun değişmez 3 bilemedin 4 adamından biridir.

    gün gelir galatasaray şampiyonlar liginde hep son 8' e kalır. transfer bütçesi her sene 20 30 milyon euro olur. o zaman carole' u tartışırız ama su an tartışılacak bir tarafı yok kendisinin. takım orta saha forvet ve sağ bek istiyor, bunun için adeta bagiriyor. bu üç mevkiye de carole performansı verecek adam gelsin eksik kalmaz. şampiyon olup olamama meselesi takım kimyasıyla, rakiplerle, şansla vs. sayısı değişkenle alakalıdır o ayrı ama kağıt üzerinde bakarsan galatasaray' a su an orta sağ forvet ve sağ bek lazım. gerçekleri bir kenara koyup mükemmeli arayacaksak ben muslera yerine de de gea' yi isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın