2016-17 Hazırlık Maçı
20:30
2 - 5
  • 156
    sonucundan gayet memnun oldum. gerçekler şimdiden görülsün. boşa umutlanılmasın.

    ilk yarı sonunda da belirttiğim üzere manu'da fizik gücü olmayan isimli futbolcular sahadayken biz daha diri görünüp istediğimizi yapabilmiştik. kalite olarak fersah fersah geride olmamıza rağmen bunu başarmıştık. ikinci yarıda manu'nun hazır, diri futbolcuları oyuna girince gerçek ortaya çıktı. bu kadroyla iyi futbol oynama şansımız anca türkiye kupası maçlarında olur.

    oyuncu kalitesi olarak geçen seneden tek farkımız bruma. onun da temposu gün geçtikçe düşecektir.

    bu maçta bir kez daha gördük ki bu takımın bekleri iyi değil. carole'u fizik olarak çok beğeniyorum ama yetersiz. istenen katkıyı veremiyor. linnes'i sabri'nin yedeği yapmam. o kadar boş bir futbolcu. 10 numara pozisyonunda daha iyi oynayan adamdan sağ bek olmaz. defans tandemimiz hangi ikili oynarsa oynasın uyumsuz. malesef dünyanın parasını saçıp kalitesiz bir futbolcu transfer ettik. bu transferi yapan futbol aklı kiminse içine sıçayım. bu saçmalık sercan'ı takasta verebilmek için miydi?

    orta sahada top kapan dirençli futbolcu yok. statik oynuyoruz malesef. hareketli değiliz, top kapamıyoruz. hücuma çıkınca geri dönemiyoruz. orta sahada basan bir adamımız olmayınca her pozisyonumuz kontrayla sonuçlanıyor.

    ve forvet. 2 senedir bu takımda ileri uçta oynamayı bilen forvet yok. bakın gol atacak adam ayrı şey, forvet ayrı şey. bu takımda serdar'dan tut olcan'a, chedjou'dan tut yasin'e, sinan'dan tut sneijder'e gol atacak tonla adam var. ama topu ileride tutup doğru koşuları yapmayı bilecek hücum oyuncusu yok. gol atıyoruz ama topu ileride tutamıyoruz. olmaz.

    velhasılı kelam bu maçta ilk yarıdaki oyun da manu'nun vasatlığından iyi gibi görünmüştü. allahtan ikinci yarıda gerçek ortaya çıktı. maalesef iki oyuncu transferiyle düzelemeyecek bir kadro yapımız var şu an. yine de o iki transfer gelse de yamalı yamalı idare etmeye çalışsak bari. başka şansımız yok.

    neyse son söz:

    şampiyonluk hayalleri kurulmasın. yazıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın