resim
Oğuzhan Kayar
Takım:Kuşadasıspor
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 125
    kendisine kulüp bulması söylenen oyuncumuz. soyadının gereğini yapmış ve kulübün kasasına kaymıştır.
    genç yaşta büyük kulüp kapısından içeriye giren futbolcuların vurdum duymazlığı beni deli ediyor. ben olsam orada kalıcı olabilmek için gerekirse antrenman tesislerini terk bile etmem, misafirhanede yatar kalkarım. ekstra çalışırım. kiralık gittiğim takımlarda kendimi nasıl geliştiririm ona bakarım. bu gençler hemen sosyal medya rüzgarına ve gece hayatına kendilerini kaptırıyorlar. halbuki bilmiyorlar ki büyük kulüpte kalıcı olurlarsa emekli olduktan sonra bile isimleri nedeniyle piyasadan çok ekmek * yiyeceklerini. (bkz: sergen yalçın) (bkz: tümer metin) (bkz: pascal nouma)

    bir önerim olacak, ibreti alem için oğuzhan kayar, endoğan adili, tarık çamdal, umut bulut, olcan adın gibi isimleri maç günü stad içinde kurulacak bir eğlence organizasyonunda kullanalım.

    http://www.aktiviteanimasyon.com/...i/adam-dusurme-2.jpg
    http://www.aktiviteanimasyon.com/...i/adam-dusurme-3.jpg

    yukarıdaki resimdeki sistemden bir kaç tane alırım. her birini mayo ile platforma oturturum ve 1 tl'den atış hakkı satarım. hem taraftar nefretini kusar ve eğlenir, hem de kulübe ciddi bir gelir kaynağı olur. belki özellikle yaşı genç olanlar yaptıkları hatayı fark ederler ve çalışarak yeteneklerine ihanet etmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın