• 19
    sevgili gunluk tekrar merhaba;

    bu hafta cok kotu geciyor be gunluk, hic sorma. col cocuk geldi 5 atti bize, ya tamam belki de ali$igiz, ama beni korkutan bu degil be gunluk. evet tahmin ettigin gibi, beni korkutan galatasaray. adamlar bizim ba$kanimizin yillarca ugra$tigi, planladigi, uygulamaya cali$tigi $eyleri 1 sene de adnan polat 'in gelmesiyle yapti.

    yildiz transferleri diye yillarca bagirdik, adamlar 1 sene de kac yildiz aldi, onu birak bi de bunyesinden ne yildizlar cikardi ve cikarmaya devam ediyor.

    stad dedik, 55 bin'iz dedik, adamlarin stadi takir takir yapiliyor, seneye bu zamanlarda stadlarinda olacaklar, ee gunluk! ba$kanimiz bununla kac sene ugra$ti adamlar 1 sene de hallediyor?

    gecen sene ceyrek final oynadik, aha dedik bu takim bu sene finale cikar, ama nerde be gunluk? adamlar kupayi aldiginda tesaduf demi$tik ya, adamlar ondan once her sene kupaya katilip min. 2 veya 3. olarak eleniyorlardi, yani yava$ yava$ cikiyolardi mevdivenleri. biz bu sene 4. olup elenirsek tesadufun allahi olmuyo mu be gunluk?

    bu sene uefa 'yi alirlarsa, aziz yildirim 'in teorisi tirtlamaz mi be gunluk?

App Store'dan indirin Google Play'den alın