• 311
    3 senedir en yüksek paketleri olan "süper paketi" kullanmaktayım. bu seneki sözleşmem ağustosta bitiyor, muhtemelen bitmesine 2,3 gün kala yine indirim için ararlar.

    öncellikle play almayı düşünen arkadaşların akıllarında "paramın karşılığını verir mi" sorusu varsa, samimiyetle karşılığını vereceğini söyleyim.

    ben. türkiye, ingiltere,ispanya,brezilya,rusya, beko basketbol olarak başladığım sezona ek olarak "sonradan bu ligleri bünyelerine katmalarıyla" italya, fransa, formula 1, euroleague, wimbledon eklediler. bunların hiçbirine de " alırken senin paketinde yoktu, izletmiyoruz veya izlemen için ek ücret ödemen gerekiyor" demediler.

    ancak play alacak arkadaşın şu olumsuzlukları bilmesi gerekmektedir.

    1-normal maç ile playde gösterilen maç arasında "45 saniye, 1 dakika ya yakın" geriden gelme sorunu vardır. gol seslerini yukarı katta digitürk çanak anteni olan komşudan duyar, 1 dakika sonrada siz sevinirsiniz.

    2-500 tl verip süper paketi alsanız bile. şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını "türk takımlarının" digitürk'ün yayınlaması durumunda, sizden ekstra bir ücret talep ederler.

    3-internet hızınız, paketinizin kalitesi ne olursa olsun. spor toto süper lig maçlarını asgari 3 defa "maç devam ederken" keserler. kararan ekranda "bu yayını tek bir hesaptan izleyebilirsiniz" uyarısı alırsınız. veya "eror 404"
    not: bu durumu defalarda şikayet etmeme rağmen, olumlu anlamda hiçbir geri dönüş alamadım. sayfayı yenileyince çoğu zaman düzelir ama bazen "özellikle derbilerde" sorun düzelmez. yabancı ip üzerinden, yurtdışı digitürk play'den bağlanır daha düşük kalitede maçı izlersiniz.

    not2: bu yayın gitme problemini, ingiltere veya fransa, italya,ispanya liglerini izlerken asla almazsınız.

    4-tek bir kişinin yaşadığı mağduriyetler çoğu zaman giderilmez ancak tüm üyelerin yaşadığı bir mağduriyet varsa toplu halde giderilir.
    örn: 2 sene önce oynanan trabzonspor-fenerbahçe maçını kestiler. 1 ay sonra herkese maçın ücretini "29 tl" tüm üyelere bir kod göndererek verdiler. işin garibi bu kodu sadece maç yayını satın almak istersen kullabileceğimi söylemişlerdi ancak yoğun ısrar ve haklı sebeplerime dayanarak bu indirimi yeni sezonda alacağım süper pakette kullandırtmıştım.

    5-kullananlar bilir digitürk 4.kanalını açtı. sezon içi hafta sonları. 4 kanaldan birden yayın yapılıyorsa şöyleki.
    1.kanal galatasaray - kasımpaşa
    2.kanal arsenal - liverpool
    3.kanal inter - genoa
    4.kanal roma - udinese

    4 kanalda ki italya maçını spiker anlatımı olmadan izlersiniz. ilginçtir bu olay sadece italya liginde olur.

    tüm bunların yanında olumlu yönleri hiçmi yok. tabii ki var.
    süper paket alırsanız size 8 ay ücretsiz sinema paketi verir. böylece site içindeki tüm yerli yabancı filmleri. ister orjinal ister dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

    bu paket sayesinde tüm lig tv proğramlarını "21, vay be, quiz vs" geçmiş yayınlarını izleyebilirsiniz.

    yayınları "spor veya normal" istediğiniz gibi geriye alabilirsiniz.

    ulusal kanallarda yayınlanan tüm dizi ve yarışmaların son bölümden itibaren geçmiş bölümlerini, play'in mobil uygulamasından izleyebilirsiniz.

    kişisel görüşüm. sadece maç izlemek için değil, yabancı kanallar, tuttuğum takımın kanalı, sinema, belgesel izlemek için gerçekten yararlı bir uygulama. ve fiyatıda sunduğu hizmet için gayet uygun.

    ancak bu playi kullanan herkeste şu olay oluyor. ulan tonla para verdik carpi-sassulo maçını da izleyim diyorsun. 3 gün sonra bakmışsın ki adil kullanım kotan dolmuş, moraller bozuk.

    diğer ay kotayı doldurmayım diyerek sadece takımının ve önemli maçları "sayısı 4'ü geçmeyecek şekilde" izliyorsun. 2 ay sonra da. "ulan o kadar para verdik 4 maç izliyoruz" diyorsun. garip bi durum.

    herkese saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın