• 6
    mancini'nin ne yapmaya çalıştığını anlayan beri gelsin. psg'ye kıyasla yaş ortalaması darülaceze'ninkine yakınsayan bir ilk 11'le başladığı maçta doğru dürüst değişiklik bile yapmadı. tamam, yedekler çöp olmasına çöp de özellikle 60'tan sonra dili dışarıda dolaşan 33'lük melo'yla, 34'lük palacio değiştirilebilirdi. bu maçı geçtim, zaten bu palacio denen kılkuyruğun yıllardır inter'de oynaması da saçma. "ya sen niye kadın oldun ki zaten muhittin dayı?" diye soruyor ya hani karikatürde, palacio'nunki de o hesap: inter'de sen halen nasıl oynuyon ki palacio? neyse, yaş farkı bir yana iki takım arasındaki kalite farkı da muazzamdı. di maria, cavani, david luiz, kurzawa, pastore gibi adamların oynamadığı (euro 2016 tatilinden dolayı matuidi kadroda bile değil) ilk yarıdaki psg bile üstünlük kurdu inter'e. gerçi inter'in de büyük eskikleri vardı. daha bu kadroya banega, perisic, icardi, brozoviç, eder filan da katılacak.

    bu arada mancini'nin büyük ihtimalle takımdan ayrılacağı konuşuluyor. inter'in satın alan çinli suning grup kulübü devraldığından beri istemiyor mancini'yi. e mancini de onlara karşı boş değil. transfer istemesine rağmen ffp elini kolunu bağlıyor çinlilerin. joaa mario'yu almaya çalıştılar, sporting 60 milyon avro çekti; witsel'i almaya çalıştılar, everton'a gidiyor. mancini yaya toure'yi istedi, yaşından dolayı "siktir deli!" dedi çinliler. bu suning holding aynı zamanda jiangsu'nun da sahibi. hani alex teixeira'yı alan çin takımı. hah, işte onu bir katakulliyle inter'e verebilecekleri konuşuluyor ama galiba şu an çin'de transfer sezonu kapalı ve bu hamle de gerçekleşemiyor. kısacası inter tam bir açmazda ve mancini büyük ihtimalle takımdan ayrılacak.

    o değil de bu fransızlar ne biçim futbolcu yetiştiriyor yahu. psg'nin bugünkü gençlerinin çoğunu tanımıyorum ama hepsi hayvanat gibi maşallah. bir de bugün 19 yaş altı avrupa şampiyonasını kazandı fransa u19 milli takımı. hem de finalde italyanları 4-0 yenerek. ispanyolların yavaş yavaş mantarlamasıyla önümüzdeki 10-15 sene dominant bir fransız hegemonyası izleyeceğiz gibi ya, du' bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın