resim
Umut Bulut
Takım:Sarıyer
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 4426
    niçin hala takımımızda kalmakta ısrar ettiğini anlayamıyorum.

    abi bu takım için yetersizsin işte. zaten kazanacağın parayı kazandın, taraftar sana ne kadar kızgın olsa da yaşadığın korkunç olay yüzünden her şeyi unutup seni bağrına bastı. bu kadar yeteneksiz olduğun halde öyle veya böyle galatasaray kariyerini bugüne kadar sürdürebildin. ama yeter, daha fazlasını zorlama artık. "illa taraftarı çıldırtacağım, her gittiğim yerde yüzüme karşı küfür yemek istiyorum" diye uğraşma.

    spor medyasındaki haberlere göre "futbolu galatasaray'da bırakmak istiyorum" diyormuşsun. eğer bu niyetinde ciddiysen necati gibi çık "bedavaya oynayacağım" de. ondan sonra ister 1 yıl daha ister 10 yıl daha oyna, futbolu bırakana kadar istediğin süre boyunca bizde kal. inan bana adını galatasaray efsaneleri arasına yazarız.

    ama bir senelik alacağın yüzünden bu taraftarla kanlı bıçaklı olmaya değmez be umut. şimdi bizden ayrılırsan gelecekte senden "yeteneksiz ama gayretli futbolcuydu" diye bahsedilecek. ama bir sezon boyunca kadro dışı kalarak maaşını cukkalarsan "hem yeteneksiz hem paragöz futbolcuydu" diye bahsedilecek. bir yıllık maaşından olmamak için, 15 yıllık futbol kariyerin boyunca çabalayarak kazandığın "efendi adam" imajını da kaybedeceksin.

    tadında bırak ve git artık. rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın