• 11
    dün şöyle bir haber sıçmış:

    --- alıntı ---

    mario gomez’in yerine aday gösterilen samuel eto’o, siyah beyazlı taraftarlar arasında da heyecan yarattı. beşiktaş yönetimin de seçenekleri arasında bulunan kamerunlu için yönetim henüz resmi girişimde bulunmadı, fakat antalya yönetiminin yüksek bir bonservis talebinde bulunması halinde eto’o gündemden çıkarılacak ve diğer yıldızlara yönelinecek. antalyaspor, bonservissiz alıp, 3 yıllık imza attırdığı eto’o’ya yıllık 3 milyon euro garanti ücret ödüyor. yeni yönetimin, eto’o’nun mali yükünden kurtulmak istediği de biliniyor.

    eren’den haber bekleniyor

    eren derdiyok için kasımpaşa’ya resmi teklif sunan beşiktaş yanıt bekliyor. bu yanıtın da hafta başına kadar verilmesi bekleniyor. kasımpaşa’dan gelecek yanıta göre yönetim, 35 yaşındaki eto’o için antalyaspor’un kapısını çalacak, ancak uefa ile yapılan mali kriterler anlaşması gereği kesenin ağzını çok fazla açamayacak. antalya yüksek bedel isterse masadan kalkılacak.

    dört yildiz alternatif

    siyah beyazlıların listesinde gomez’in boşluğunu doldurmak için aralarında dünyaca ünlü isimlerin de olduğu 4 isim daha var. bu isimler mario mandzukic, gonzalo higuain, edin dzeko ve hugo rodallega...

    ancak napoli’de forma giyen higuain’ın adı yoğun şekilde juventus ile anılıyor. akhisarlı rodallega için g.saray da uzun bir süredir devrede. konuya ilişkin görüşlerini aldığımız hürriyet yazarları genel olarak, kartal’a en yakın isim olan eto’o’nun beşiktaş için iyi bir alternatif olduğunu belirtti.

    --- alıntı ---

    dünyanın en kötü spor gazetecisi olduğuna emindim de haberde geçen şu paragrafı yazmak için sadece kötü gazeteci olmak yetmez, aynı zamanda kafanın da güzel olması gerekir: "siyah beyazlıların listesinde gomez’in boşluğunu doldurmak için aralarında dünyaca ünlü isimlerin de olduğu 4 isim daha var. bu isimler mario mandzukic, gonzalo higuain, edin dzeko ve hugo rodallega..."

    bu nasıl bir asparagas be abiciğim? insanların yüzde doksanının internet sahibi olmadığı, spor haberlerini tv'lerden takip ettiği, çoğu ligi hiç izleyemediği 1998'de mi takıldı kaldı beynin? morata gitmişken mandzukiç'i satar mı juventus? ya da kaça satar? roma'da as forvet olan dzeko bjk'ye niye ve kaça gelsin? hele higuain kısmı var ki okurken beynimin sol lobu uyuştu valla. serbest kalma bedeli 94 milyon avro olan dünyanın en elit iki üç forvetinden birini bjk'nin gomez yerine ikame edeceğini düşünmek için ne yedin, ne içtin? 80'li yıllardaki diskotek temalı filmlerdeki gibi nuri alço'nun eline düştün de ahu tuğba gibi seni de mi eroin müptelası yaptı? 94 milyon avro diyoruz lan, doksan dört milyon avro! bjk'nin toplam kadro değeri bu kadar zaten: https://i.hizliresim.com/z4brd6.png
    tüm takımı satıp higuain'e basacak fiko demek ki.
    bir de bu üçlünün ardına rodallega'yı eklemiş ki insan ağzıyla filan gülemiyor artık. hedeflere bak: dzeko, mandzukiç, higuain, rodallega! asdafasdasfasd... çıtayı önce 100 milyon avroluk adama yükselt sonra akhisar'ın forvetine in. ne biçim bir transfer skalası lan bu? efsanevi chicago bulls röportajı bile bu kadar vahim değildi bence.

    çok güzel kafan varmış ismail, güle güle kullan.

    link: http://www.hurriyet.com.tr/...5liden-biri-40164236
App Store'dan indirin Google Play'den alın