• 150
    bir serie a aşığı olarak juventus'un yaptığı pjanic veya yapacağı söylenen -ki umarım gerçekleşmez- higuain transferlerine karşı değilim. karşı olmadığım gibi bunların serie a'yı zayıflatacağını filan da düşünmüyorum. bence juventus iyi bir şey yapıyor.

    şöyle ki juve transferini gerçekleştirmeden önce pjanic'i barça ve bayern izliyordu hatta barça'nın transferi bitirmek üzere olduğu da konuşuluyordu. sonra juventus allem etti kallem etti pjanic'i aldı. kötü mü oldu peki? pjanic barça'ya gitse sadece roma para kazanmış olacaktı ama böylelikle hem roma para kazanmış oldu hem de serie a bir yıldızını elinden kaçırmamış oldu. roma zayıflamış olabilir ama walter sabatini gibi bir sportif direktörleri var ki bunun telafisini en kısa sürede yapacaktır: (bkz: walter sabatini/@haginin topugu)

    higuain'e gelince de geçen seneki hayvani performansından sonra zaten napoli'de kalmayacağı aşikardı. psg ve arsenal'in ilgisi vardı. hatta arsenal'in 50 milyon avro + giroud'yu önerdiği de söyleniyordu. ben her ne kadar inanamasam da şimdi juventus'un aldığı söyleniyor. kötü mü olacak peki? higuain her türlü napoli'den ayrılacaktı zaten. bu hamleyle hem öküz gibi para kazanacaklar ki cavani'den gelen parayı çok akıllı harcamışlardı (bkz: rafael benitez/@haginin topugu) hem de serie a bir yıldızını daha muhafaza edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın