• 1
    arkadaşlar canım deli gibi galatasaray çekiyor...

    o kadar bunaldık ki, terör, darbe, toplumsal olaylar, sosyal sıkıntılar derken kendimize bir çıkış yolu arıyoruz. ve ben böyle zamanlarda istemsizce hep galatasarayı arıyorum. çoğunuzun da böyle hissettiğini biliyorum. boykot diyoruz, kızıyoruz, küsüyoruz, kombine almayacağız diyoruz ama deli gibi de özlüyoruz be. kaçıp kurtulmak, soyutlanmak, keyiflenmek için galatasarayla ilgili en ufak kırıntı haberi bile dikkatli dikkatli okuyoruz. lig başlasa, her şeyi bir kenara bıraksam aklım galatasaray'da olsa akşam maç var diye keyiflensem, bruma yerine sabri mi oynayacak yoksa diye öfkelensem diye bekliyorum. bunlara kafa patlatmayı deli gibi arzuluyorum.

    geçenlerde benzin istasyonundan çakmak alacaktım, gözüme ilk ilişen galatasaray armalı olanı oldu ve onu aldım. küçük bir çocuğun sevinciyle kaç gündür cebimde taşıyorum. ne zaman bir gsstore'un önünden geçsem sebepsizce vitrinlere bakıp keyifleniyorum. ara ara şunun gibi ( https://www.youtube.com/watch?v=9RTUquYPMnY ) videoları açıp kendimi orada o anda hayal edip beynimi ruhumu sarı kırmızı dünyaya saklayıp yenien hayata dönmeyi reddediyorum. gerçekten yorulduk, bunaldık. ve şunu biliyorum ki bizi bu bok çukurundan her zaman kurtaracak olan yine iyisiyle kötüsüyle galatasaray olacak. bunu biliyorum ve deli gibi hasret çekiyorum.

    çok şükür çok da mutlu bir evliliğim var ama yine de en sevdiğim ve duygularımın en büyük tercümanı olan, hayatlarımızın özeti olan şu mısraya bayılıyorum:

    bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın