resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3795
    buruma bize geldiğinde 2 özelliğin eksik olduğu gayet iyi gözüküyordu. doğru kararı verme, şut.

    yoksa defansa gelme, pas, press vs var adamda. nasıl var? adam defansa yardım konusunda barış ödülü alır ama defans hataları var. press konusunda gayet iştahlı ve iyi ama bazen yanlış açıyla rakibe hücum ediyor. pas oyununa yatkınlığı artanilir. bunların doğru tekrara ve deneyime ihtiyaca var. yani daha iyiye olacak şeyler. hani kumaşı iyi diyoruz ya. benim kumaşta baktığım konulardandır bunlar.

    şutu da keza duruşunu vs daha fazla düzeltme yaptığında gelişecek şeylerden. hatırlarsanız sir robaldo'nun manu'da ki en övülen dönemlerinde içeri giriş ve şutlarını eleştirip bu tarafa yönünü geliştirtmişti.

    karar verme mekanizması ise çok önemli. her oyuncu için önemli bir husus ama özellikle bruma gibi topu açarak oynayan topçuların karar verme için süresi daha az. üzerine titrenir ve iyi eğitim alırsa bana göre gelişir. pardon eğitim yanlış oldu. kaliteki tekrar daha doğru oldu.

    13 milyon euro verilen oyuncuyu 50 milyon euroya satmanız gerek. bana göre hiç bir zaman bu seviyede olmayacak ancak zaman ve emekle verilen parayı ve ya biraz daha fazlasını bulabilir düşüncesindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın