Hazırlık Maçı
17:00
0 - 3
  • 21
    zurich eski zurich değil muhakkak. geçen yılı lig sonuncu olarak tamamladılar ve küme düştüler. bu bakımdan zayıf bir rakiple oynadığımızı belirtelim.
    diğer yandan zurich yaklaşık 1 hafta sonra sezonu açacak. 4 hazırlık maçı yapmış 3'ünü regensburg, schaffhause, altach gibi zayıf takımlara karşı kaybetmiş son maçında ise iki gün önce m gladbach'ı yenmiş. özetle bize göre daha hazırlar. şimdi rakibimizi tanıyalım kısmı bittiğine göre kısa notlarla ilk 45 dakikalık genel görünüşe bakalım.

    -geçen yıla göre daha diri ve istekli bir takım var. basıyor, koşuyor, mücadele etmeye çalışıyor. takımın isteği en azından şu an iyi bir seviyede gibi.
    -kamp çalışmalarına başlayalı çok uzun süre olmamasına rağmen kondisyonumuz fena değil. bizden daha hazır olan bir takıma karşı çok zorlanmıyoruz diyebilirim.
    -daha hareketli oynamaya çalışıyoruz. bu nokta çok önemli. yüksek bir sıcaklık var buna rağmen hızlı oynamaya çalışmamız çok olumlu.
    -donk ve hamit orta sahasını olmayacağı çok açık. özellikle donk akıcı oyunumuzu mahvetmekle meşgül. bu bölgeye dinamik bir-iki oyuncu şart
    -forvetle ilgili yorum yapmaya gerek duymuyorum çünkü umut.
    -bruma gitmeye mi niyetli yoksa kendini mi kanıtlamaya çalışıyor bilmiyorum ama çok istekli. öyle çok abartmaya gerek yok. çok kat ettiğini düşünmüyorum ama biraz özgüven bile kazanması performansını arttırmış gözüküyor. diğer kanatta yasin var. aynı yasin. bıraktığı yerden devam.
    -sneijder. olması gerektiği gibi. istekli. sorumluluk alıyor. tam bir kaptan.
    -defans hattında yine dağılıyoruz zaman zaman. ched aynı ched. serdar çok beğendiğim bir oyuncu olmasa da sertliği ile en azından semih'e göre çok daha faydalı. carole bildiğimiz gibi elinden geleni yapıyor. linnes'in ilk 45 dakikada önemil müdahaleleri oldu. onun da oynamaya, zamana ve güvene ihtiyacı var diye düşünüyorum. çok daha iyi olacaktır.
    -cenk zaman zaman iyi kurtarışlar yapıp zaman zaman çılgın hareketlerine devam etmekte.

    şimdilik benim gördüklerim bunlar oldu. bakalım ikinci yarıda nasıl bir oyun sergileyeceğiz.

    -
App Store'dan indirin Google Play'den alın