resim
Koray Günter
Takım:Karagümrük
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.86
Uyruk:Almanya
  • 875
    oynadigi maclarda super lig seviyesinde gayet de yetenekli oldugunu gordugumuz stoper. genc yasina ragmen topu oyuna sokusu ve ikili mucadelerde ayakta kalisi beni sevindirmisti. sakatligi da cok uzdu maalesef. riekerink'e genc oyuncular acisindan guveniyordum. kendisinin de iki yildir sans bulup tam olarak ortaya cikaramadigi potansiyelini riekerink'le ortaya cikaracagini dusunuyordum ama ilk yariyi kapattigi soyleniyor maalesef. serdar aziz'e o paralar verilecegine koray'a sans verilseydi gikimi cikarmazdim sahsen. fiziken semih'ten de serdar'dan da iyi durumdaydi. cani sagolsun. bir an once kendisini toparlasin ve gercek degerini bulsun, galatasaray futbol takiminin genc belkemiginin onemli bir uyesi olsun istiyorum. servet cetin'in, bekir irtegun'un yillarca as stoper oynadigi ligde kendisine sans verilse cok rahat ust duzey bir stoper kazanacagimiz gorusundeyim.

    bakmayin kendisinin elestirilmesine falan, genc oyuncunun potansiyeline, verilen sansla ne yaptigina degil, kac macta maldini seviyesinde, robben seviyesinde oynadigina baktigimiz surece bunlari hep yasayacagiz maalesef.

    simdi sinan muthis destek goruyor ya, kotu oynadigi donemlere acin bakin, koray'in su anki elestirilmesinin aynilarini orada bulacaksiniz.

    genc oyuncu bir mac iyi oynayinca muthis futbolcu olacak, bir mac kotu oynayinca tu kaka.. ah gidi galatasaray taraftari..

    edit: baris ozbekle karsilastirilan oyuncu. ya guleyim mi aglayayim mi bilemedim simdi. adam 13-14 yaslarinda dortmund tarafindan kesfedilmis, hem de dortmund'un altyapi acisindan en sasali doneminde kesfedilmis. bizim futbol ulemasi sozluk yazarlari gelmisler burada vay baris ozbekmis vay rezilmis vay dokunulmazmis.. arkadas bu adam potansiyelli genc oyuncu. zamaninda o potansiyeli gosterdiginde nasil semih kaya'nin arkasinda durduysak simdi de bu cocugun, sinan'in, bruma'nin arkasinda duruyoruz. duruyoruz ki kulup nadir de olsa bir futbolcudan maddi ya da manevi kar etsin. sen kimsin ki dortmund altyapisinda yillarca kalmis, gecen sezonun ikinci yarisi oynadigi maclarda hep ortalamanin ustune cikmis, hatta bazi maclarda sozlukte goklere cikarilmis 20'li yaslarda bir cocugu baris ozbek'e benzetiyorsun? kimsin yahu sen? sana bu cocuklar hakkinda bu kadar acimasiz yorum yapma hakkini kim veriyor? maclari nerenizle izliyorsunuz ya siz? sabriye ses etmezsiniz, selcuk'a laf soyletmezsiniz ama konu genc oyuncu olunca hepiniz ulema kesilirsiniz. sizin zihniyetiniz yuzunden kaybediyor galatasaray. insan gercekten hayret ediyor yahu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın