• 40
    ciddi anlamda ekip işi olan bir oyun. gerçekten sağlam bir ekip kurup devamlı haberleşerek hareket edersen çok başarılı olmaman için hiç bir neden yok bu oyunda.

    ne zaman oynamaya çıksam * insanları üç ya da daha fazla sayıda takılırken görüyorum. bu ayrıca gym alma ve koruma işlerinde de çok yardımcı oluyor. çünkü gerçekten gym korumak çok zor hele istanbulda.

    şarj olayına gelince battery saver modu var ne kadar işe yarayıp yaramadığından henüz emin olamadım ama galiba işe yarıyor. ha birde bazı öneriler var bataryayı korumak adına mesela google mapten şehrin çevrimdışı haritasını indirmek gibi. henüz onu da denemedim deneyince yazarım.

    3 takım var benim de dahil olduğum kırmızı, sarı ve mavi. 5 level olduktan sonra seçtiğiniz takım adına kapışmaya başlıyorsunuz. 11 level olduktan sonra pokemonların cp *leri ciddi yükselişe geçiyor. tabii ki bu da yakalanmasını zorlaştırıyor. ilk etapta benim taavsiyem biraz combat pokemonu yapın cplerini evolve yolu ile yükselterek.

    evolve yapmak için öncelikle pokemonunuzun cp'sini en maksimuma kadar yükseltin sonra evolve edin. en çok çıkan pokemonlardan biri eevee'dir ve evolvesinde çoğu zaman çok yüksek cpli pokemonlar evolve olabiliyor.

    şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar. kırmızı ekipten olup istanbul'da olan arkadaşlar bildirsin beraber akalım ortamlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın