• 54
    kendimi bildim bileli galatasaray taraftarıyım. her zaman da bu takımın taraftarı olmaktan, sarı-kırmızıya gönül vermekten büyük bir gurur duydum. 6-0'lık yenilgide de savunduk, kötü geçen sezonlarda da.. 'gık'ımız çıkmadı. çünkü biz bu renklere aşığız. ama durum son zamanlarda farklı bir noktaya doğru evriliyor. 'bakkal' lakabını sonuna kadar hakeden bir başkan yönetiyor bu kulübü..

    sadece başarı ekseninde değil bu eleştiriler beyler! buraları kesinlikle okuyorsunuz, okutuyorsunuz biliyoruz..
    finansal fair-play derken, borçlardan söz ederken koca bir sezon ayağına top değmeyen ama parasını bir tamam alan hamit altıntop ile garanti ücret üzerinden sözleşme im-za-la-ya-maz-sı-nız!
    sahada oynadığı oyunla değil de eşinin yaptıkları ile gündeme gelen sabri sarıoğlu ile sözleşme yenileyemezsiniz!
    taraftarın sevgilisi haline gelen, forma için savaşan, çaba gösteren sneijder ile kavga edip, küçük hesaplarla göndermeye çalışamazsınız!
    bu kulüp ticari hamlelerinizi değerlendirebileceğiniz, üzerinden rant elde edebileceğiniz bir yer değildir. unutuyorsunuz!

    takımın ruhunu çekip aldınız.. bu sözlükte her sezon öncesinde bir umut olurdu, herkes takımına güvenir kendince tavsiyeler verirdi.. yani sözümüz galatasaray üzerineydi..
    siz, bizim inancımızı öldürüyorsunuz.. renklerimizi solduruyorsunuz..

    siz yönetim iseniz, biz de taraftarız..
    ve lütfen unutmayın; 'istifa da bir hizmettir.'
App Store'dan indirin Google Play'den alın