• 2489
    geçen sezon ligin en iyi defansı ve en kötü hücum hatlarından birine sahip oldukları halde niçin bu kadar büyük paralara defans oyuncusu aldıklarını anlayamıyorum.

    aga zaten sizin defanstan yana probleminiz yoktu, siz gol atamadığınız için şampiyonluğu verdiniz. defansa istersen alaba'yla thiago silva'yı al, gol atamadıktan sonra yine şampiyon olamazsın. gol atacak adamların kim: atıf şeşu, emenike, diego, fernandao, alper potuk, volkan şen. bir de muhteşem bir bitirici olan ama hantallık konusunda cardozo'yla yarışan van persie var. hepsini toplasan, rakibi tehdit etme açısından bir tane podolski etmez, mario gomez etmez. zaten ortasaha merkezi de hiçbir gol tehlikesi üretemiyor. saçma sapan bir kadro mühendisliği var kısacası.

    bu kadar iyi defans yapmanın tek artısı gol yemediğin için uefa'da kolaylıkla tur atlamak olur, ki geçen sene braga maçında hakem doğramasaydı fener daha baya giderdi bence. ama ligde şampiyon olamadıktan sonra, uefa'da istersen aykut kocaman gibi yarı final oynat, yine taraftarı memnun edemezsin. fenerbahce.org'tan taraftara sorsan, "skrtel'e vereceğimiz parayı yılan gibi bir kanat oyuncusuna versek daha mı iyiydi?" diye, %90 evet oyu çıkar.

    uzun yıllar fener'in hücum hattı çok tehlikeliydi ama defansı berbattı. ileride alex, nobre, anelka, semih şentürk gibi tek başına maç alan adamlar varken defansta deniz barış, önder turacı, edu dracena, fabio bilica gibi saatli bombalar vardı. şimdi ise tam tersine defans coştu, hücum hattı ağlıyor.

    "başını örtse kıçı açıkta, kıçını örtse başı açıkta" diye bir laf vardı, bunlarınki de tam o hesap cidden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın