resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11384
    sanıyorum sözleşmesinde milli takımla turnuvada olmasa dahi takıma en erken katılma tarihi temmuz ortaları olur gibi bir madde vardı. bunu nerden anımsadığımı hatırlamıyorum ama anımsadığımı da çok net biliyorum. öte yandan takıma özellikle bu sene geç katılmasıyla ilgili olarak fikrimi bir önceki entry'mde belirtmiştim.

    kendisine verilen cezayla ilgili ise sadece mide bulandırır başka da bir şey olmaz diyorum zira yasal bir hükmü yok. oyuncularla yapılan sözleşmeler uefa'ya ve fifa'ya gider ve herkes bilir ki o oyuncuya yıl içinde o sözleşmedeki maddelere göre ceza verilebilir. o ceza da oyuncunun ücretinin %10'unu geçemez.

    yani demem o ki, galatasaray yönetimi sonucunu net olarak bildiği bir oyun oynuyor ama bunu neden yapıyor, şu an için kimse anlamadı. muhtemelen özbek aklıevvellerinin birinin aklına böyle bir bok geldi ve hiçbir şeye dayanmaksızın keyfekeder uygulamaya geçmek istediler ama ne bok yediklerinin şimdi şimdi farkına varmaya başladılar.

    bu işin sonu nereye varır bilemem ama yönetim açısından tam bir felaket habercisidir böyle giderse. kaş yaparken göz çıkaracaklar zeka seviyelerini sevdiğim. işbilmezler ordusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın